nak join? klik banner ni yer

Saturday, May 1, 2010

@ Cute PINK Babies Contest


Nama anak: ARIFA DALILA
Umur : 1 tahun 7 bulan
Tarikh Lahir: 23 Sept 2008

Contest ni dianjurkan oleh Ibu QisQas semperna birthday puterinya Sharifah Nayli Qasrina yang pertama 31 Mei 2010 nanti. Happy birthday yer Qasrina!!
Tema contest ni adalah PINK colour. Jadi saya memilih gambar Dalila yang ni, yang berpakaian 'full' pink, termasuk sekali dengan rantainyer tu. Gambar ini diambil disekitar kawasan rumah pada January 2010, so rambutnyer masih panjang lagi. Sekarang (April 2010) rambut dah pendek, saya jadi rindu pulak nak ikat tocang rambut dia macam dulu2

Contest ni bermula dari 28 April -28 Mei 2010. So kawan2 jom lah kita memeriahkan contest Ibu QisQas ni. Sila klik pada banner di side bar yer.

Pesanan kepada Dalila:
Ibu sayang kat Dalila tau, semoga Dalila membesar dengan sihat dan selamat. Jadi anak yg solehah yer sayang.. muahhs..muahs.. IBU LOVE YOU!!

Photobucket

10 comments:

QisQas said...

salam terjah..thanks join...jgn lupa pesanan untuk anak anda..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

good luck ...comey nya arifa in pink...kalau rambut panjang, lagi panjang akal lah ibu dia pk nak buat gaya cam mana kan....

Momma Mia said...

Cantik rantai Dalila... comel jer rambut tu ikat 2... good luck sayang!

QisQas said...

salam...thanks..di terima..

maya amir said...

die sungguh comel in pink:)

rynas said...

AFUNDI Dalila..comeiii sangat. Muah sekali.

rynas said...

AFUNDI Dalila..comeiii sangat. Muah sekali.

Ummi Eisya said...

comel comel..moga rezeki dalila memang lagi..

Ibu Ayra said...

arifa tetap comel walau mcm mana sekalipun...gudluck ya...

10 said...

amboi comeinya anak dara ni... good luck...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...