nak join? klik banner ni yer

Wednesday, May 12, 2010

@ Happy Birthday Fa'iq

Hari Ahad 9hb Mei yang lepas, kami mengadakan sedikit birthday party untuk Fa'iq, Birthday nya yang ke-4.

Happy birthday Fa'iq
Mak Lang dan Pak Lang sekeluarga doakan agar Fa'iq cepat sembuh dan sihat seperti dahulu ye sayang..

Birthday boy tengah potong kek Ben10

 Dalila ada kat belakang, tengah main2 dengan topi.. 1st time dia pakai topi birthday party gitu.


Cukup semua cucu MIL.. 6 orang skrg (3 lelaki, 3 perempuan)

Yang 2 orang baju pink tu, anak Kak Long. Yang lelaki tu semua adik2 Fa'iq. Dalila time ni, punyalah susah nak ajak bergambar, mujur dapat jugak 1 keping ni yang nampak muka Dalila. Dia asyik sibuk nak main dengan sepupunya tu, asyik membelakangkan kamera saja.


p/s: terkejut sangat bila melihat Fa'iq hari tu, tak sangka rambutnya dah banyak gugur (sebab kimoterapi) rasanye baru minggu lepas jumpa dia, dengan rambut yang masih 'penuh' lagi. Semoga Allah mempermudahkan Fa'iq menjalani rawatannya itu...somoga dia cepat2 sembuh.

Photobucket

11 comments:

Yan said...

wah kek ben10 yer..

hepi bday to Faiq juger..
semoga dia cepat sembuh.. sedih mengenangkan faiq dah merasai keperitan sakit diusia yg masih muda..

Ummi Eisya said...

hepi besday faiq..moga faiq kuat melawan penyakit tu..dan moga cepat sembuh ye..

SyidaMislan said...

semoga faiq cepat sembuh.

Siti said...

Happy Belated birthday Fa'iq..moga jd anak yg soleh yer...

mesti suka dpt kek ben 10 tu.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

owhh ni lah faiq yg sakit tu yer...semoga hari jadi kali ni meninggalkan kenangan yg manis utknya..

dalila said...

dalia...nama kita sama la..

[-suziey-] said...

happy besday faiq..waa bestnye sambutan..hehe..comel je dalila :)
huhu kesian tgk faiq..nmpk ceria tp menanggung 1 penderitaan yg Allah ej yg mampu ringankan...smga Allah permudahkan segala urusan..

Momma Mia said...

Happie bufday Fa'iq... Semoga Fa'iq cepat sembuh & sihat.

miera said...

slmt hari lahir yer Fa`iq..semoga cepat sembuh dan manjadi anak yg soleh...amin..

kakngah said...

kek ben10 tu cun la..
kalau adeeb nmpk.. mesti dia nak..
dai tu peminat tegar ben10

mamaMUHAMMAD said...

happy birthday fa'iq..semoga cepat sembuh ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...