nak join? klik banner ni yer

Sunday, May 2, 2010

@ Wasiat Oh Wasiat

Masih lagi dalam mood nak jawab tag.. layan..minum

1.Thank & link the person that gave you the cow
Saya dapat tag wasiat ni dari kak Zaidah dan IbuAqil. Terima kasih sebab tag saya. Terima kasih juga pada org yang mencipta tag yang best mcm ni... wasiat dapat lembu seko ko, sapa yg tak suka kan.. nanti saya jumpa adacall Kak Zaida dan IbuAqil nak mintaklah..dapat 2 ekor lembu pun jadi lah kan.. hihihimenari


2. Bagi balik wasiat ni kat 7 orang blogger yang paling aktif atau yang paling tak aktif.
Lorr..baru jer saya nak tumbuh tanduk setan dan tak nak tag sape2. Nak simpan jer lembu2 yg saya dapat ni.. kang diorang datang tuntut kang..sup ekor lembu yg mampu ku bagi.. hihihi
tapi dah syarat2 tag mcm ni..terpaksa ku lepaskan juga lembu ku yg 2 ekor tu.. korang kerat lah 7 nanti yer..
insan2 yang bakal terima wasiat ku ini adalah...

3. Bagitau diorg, yang diorg ni dapat wasiat dari orang kaya kampung sepening lalat..
Wokey..ehemm..ehemm.. "wahai kawan2 ku yg terpilih.. ini ada satu wasiat dari orang kaya kg sepening lalat, (sebenarnyer aku lah yg kasi tapi aku suka sembunyikan identiti mcm ni.. mak xsuka glamor2 nyah..) Sudilah ambik yer..


4. Ceritakan 3 perkara apa yang anda selalu buat sambil tengok tv.
-main2 dengan Dalila
-lipat kain
-kadang2 makan


5. Bagitau 3 makanan pelik yang pernah anda makan.
rasanyer tak de kot..semua sama jer dgn apa yg korang makan jgk.


6. Cuba bagitahu berapa org dan kawan anda di Facebook
soalan ni pun ada ker?..rasanyer dalam 150 orang mcm tu kot.. hari ni tak buka FB lagi.


7. Feverat soalan ni..ceritakan bagaimana dan dimana korang jumpa spouse korang?
Hihihi..jumpa sama kerja satu company dulu2. Pastu dia try mengorat saya guna YM company. Kat area Bayan Lepas, Penang jugak.

-tamat-

Photobucket

1 comment:

MRS. K said...

nama i atas skali eh?
huhuu
kena buat jugak ni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...