nak join? klik banner ni yer

Wednesday, May 19, 2010

@ Contest Kasihnya Atuk

Disebabkan baru terjumpa gambar Dalila dengan MIL yang paling habis terkini yang saya ada...Saya pun nak join contest Kasihnyer Atuk ni jugak..

Dalila memang rapat dengan my MIL..dia panggil "tok".. pantang jumpa mesti tak mau balik rumah sendiri dah. Tapi sekarang my MIL dah jarang ada di rumah..sebab kena teman kan Fa'iq (sepupu Dalila) ke sesi kimoterapi kt GH.

Dan ini lah gambar yang paling clear yang saya suka.

Nama Cucu: Arifa Dalila
Umur cucu: 19 bulan ++
Nama Nenek: Pn. Habsah


Siapa2 nak join jugak sila klik pada banner di side bar (kiri)  blog saya.
Tarikh tutup: 05 Jun 2010


Photobucket

8 comments:

Momma Mia said...

mesti Manja dgn tok nih, sampai bila jumpa tak nak balik... pandai Dalila yer nk temankan atuk.. good gal

unlisted_one said...

uik,,..contest ini pun ade dah. sudah bagus! good luck dear!!

[-suziey-] said...

good luck dalila:)

sz | m.a.s.s said...

alalaa mesranyaaa dia ngan tok nya...kalo kami kat selatan, atuk merujuk "datuk"...hehehe

Zaidah said...

good luck yer ibuarifa...comel...mcm nak join tapi tak ade plak gambar ngan atok...

♥Azie♥ said...

good luck kak min...project Alpha

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

good luck dalila

ann @ hatiberbunga said...

manja betul dalila ngan atuknya ye.. hehe...

ok.ok. dah terjah & dah lulus.
good luck ye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...