nak join? klik banner ni yer

Friday, May 7, 2010

@1st Season- Cute Baby in B.L.U.E Contest


Nak join jugak contest Cute Baby in BLUE anjuran Suziey dan Ina ni. Kali ni baru untuk 1st season punya. Sape-sape yang ada anak sendiri yang ada baju BIRU, bole lah join jugak.. sebelum 15hb Mei ni. Tak percaya, sila KLIK banner dan nama2 penganjur diatas.


Saya memilih gambar ni yang baru 2 hari lepas saya snap.

Nama Anak: Arifa Dalila
Umur: 19 bulan
Tarikh Lahir: 23 Sept 2008

kata-kata akhir dari pihak penganjur:

" GRAND PRIZE FOR FINALE SEASON IS 3D2N FULL PACKAGE @ REDANG/LANGKAWI ISLAND & 70PCS 4R SIZE PHOTO SPONSORED BY MOMGUESS.BLOGSPOT"

Photobucket

10 comments:

[-suziey-] said...

salam ibu arifa:)

ok checked..good luck dalila..comel:) thanks for joining:)

10 said...

wah... cutenya dalila... good luck...

miera said...

cute..nya..gud luck yer cayang..nak kena join gak nie..tp kena cari pic dulu.. ;-)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

chomeyynya senyuman manis arifa tu...good luck yer..

Siti said...

Good luck! comei jer dalila tu.

Momma Mia said...

huhu panas lagi gambar tu... sweet la! good luck Dalila

rynas said...

kan akak dh kata Dalila ni pose jer macam mana mmg dah cumil dah hehhe.

ok good Luck yer..untie Undi Dalila tau..

zue @ annaleeya said...

alorr... tomei menantu aunty nih... hehehe....

gud luck dalila!!!

sz | m.a.s.s said...

dalila mmg sentiasa comeii..kena lah ngan background kaler blog ibu dia..hehehe :)

ummiaisyah said...

good luck dalila cayang.girl in blue..tapi botol air kaler green lak hhehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...