nak join? klik banner ni yer

Tuesday, May 11, 2010

@ Dapat Jambangan Bunga

Sambutan Hari Ibu tahun ni, saya dihadiahkan dengan sejambak bunga, tapi bukan dari En.Abah dari promoter susu Enfagrow A+. Terima kasih Enfa!!  

Saya dapat bunga ni masa gi shopping beli barang rumah kat Sunshine Square depan umah saya ni.
Hari tu, banyak benda "free" saya dapat..2-3 sample2 makanan, biskut2. Tak de lah saya minta pun, ada tu, saya tak lalu depan produk mereka pun, mereka datang kasi..rezeki di hari ibu kan...pastu terus ingat nak wish selamat hari ibu...kata kawan2 terus sms diorang :)

Cantik kan..

Selamat Hari Ibu untuk semua ibu-ibu tersayang!!


p/s: Alhadulillah, dah nak dekat 2 tahun dah saya jadi Ibu kepada Arifa Dalila. Semoga saya akan jadi ibu yang terbaik buatnya. insyaAllah.

Photobucket

15 comments:

Sitisifir10 said...

Semoga saya jugak jadi ibu terbaik utk 5 anakanda saya.... Best dapat bunga!!

♥Azie♥ said...

cantiknyer.....nak kak min..selamat hari ibu untuk kak min jugak

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

waa.. beshnyer..
dpt bunge lg tu..
btw, epi mothers day ibu Arifa.. =D

hati - ema said...

selamat hari ibu jugak.. ibu..ibu...bile nak bg dalila "kawan"

[-suziey-] said...

haih jeles la ni nape kita xdpt bunga..sopping bertin-tin lg susu enfagrow a+ tu..huhu

sz | m.a.s.s said...

wahhhh tantekkknya..bagusnya diorg siap bg bunga ye...pandai btol..marketing straategy! :)

Zaidah said...

cantiknyer bunga...zai suka bunga..hantarlah kat sini lak..

Ummi Eisya said...

untungnya dapat bunga..dah lama tak dapat bunga..

SyidaMislan said...

lepas ni nak tukar susu to enfagrow la so bole dapat bunga.
aqid minum snow dah 120 tin, tp tak dpt papepun.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hehehe...ingat ke en abah yg bagi tadi..kalau en abah yg bagi confirm lagi romantik kan...

ibu_Arifa said...

TO AZIE: terima kasih Azie.. selamat hari Ibu utk Azie jugak yer..

TO SITISIFIR10: Sama-samalah kita kak Siti :)

ibu_Arifa said...

TO LEILY: Terima kasih..Selamat hari Ibu juga buat Leily

TO HATI EMA: hahaha..kawan.. jap lagi Ibu bagi yer..hihihi.

ibu_Arifa said...

TO SUZIEY: dia org nak promot kat aku lah Suziey..nak pujuk aku suruh guna jenama ni lah ni.

TO SZ: tu lah, macam tau2 jer saya nak start campur2 dengan susu FM dah ni.pandai betul strategi mereka ni kan..

ibu_Arifa said...

TO ZAIDAH: hihi..saya dapat satu jer kak Zai.. kalo dapat lebih leh lah saya hantar utk Kak Zai nnt.

TO UMMIEISYA: Aku pun dah lama tak dapat bunga..sesekali dapat ni..mmg rasa best jgk, walaupun bukan daru hubby..hihi..time hari ibu pulak tu!

ibu_Arifa said...

TO SYIDA: hahaha..sebab bunga punya pasal..sanggup tukar susu..hahaha

TO IBUDAMIA: Tulah, Abah buzy giler skrg..tak sempat nak bagi bunga2 cam dulu2 dah..kalo tak sure 'tangkap syadu' lah saya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...