nak join? klik banner ni yer

Thursday, May 6, 2010

@ Hadiah Giveaway Wansteddy- TQVM :)

Yey! Alhamdulillah..saya antara pemenang yang bertuah dalam giveaway yang di anjurkan oleh Kak Wan a.k.a Wansteddy.  

Terima kasih kak Wan.
Suka sangat dapt hadiah2 ni.

Hadiah ni sampai tengah hari, saya sedang buat-buat sibuk memasak di dapur.. so tak sempat nak buat entry ucapan terima kasih ni. Dapat je bungkusan ni dari posmen, si Dalila lah yg paling sibuk, sibuk tanya "ni apa... ni apa". Yang saya pulak sibuk nak ambik gambar kenang kenangan hadiah ni. hihihi.

Korang nak tengok tak hadiah nyer... dapat cermin, kipas tangan dan barang kraf (Do it yourself)

Bungkusan hadiah yg cantik, siap ada kartun lagi tu


 buka lapisan balutan ygng 1st, ada lagi kartun yg cute di lapisan 2nd

Ada kad ucapan lagi tu.. rajin betul kak Wan ni

Dalila suka main dengan cermin tu, Ibu pun suka sbb cute

Ni barangan kraftangan -Do it Yourself tu.. 1st time saya tengok benda ni. Nanti saya akan buat. Memang suka kerja2 tangan gini.. harap2 menjadi lah..

Aksi Dalila yg sibuk nak tau apa dalam kotak Do It Yourself tu..

Aksi Dalila sambil main2 dengan kipas tangan yang ada gambar cow.. sbb kipas ni transperent..saya buat ala2 wayang kulit, letak2 kat dinding yg ada sticker wall deko..sambil2 reka2 citer.. suka betul dengar citer cow.. kadang2 sambil nyanyi lagi Old Mc Donald... hihihi
Ada 2-3 lagi pic..tp blur2 sebab model tu mcm tak mo layan kamera..suka main2 dgn hadiah tu sangat.

terima kasih sekali lagi Kak Wan.


p/s: sape2 yang lum kenal siapa Wansteddy lagi..sila jemput ke blog beliau, orang nyer kreatif dan baik hati. Sungguh, saya tak bohong..


Photobucket

7 comments:

MRS. K said...

wahh.. gumbira rasa hati dapat hadiah eh..

[-suziey-] said...

waaaa bestnye dpt hadiah..alhamdulillah rezeki..cute je

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

wah bestnyer dapat hadiah...tahniah k

Ummi Eisya said...

rezeki lagi..haah,lawa cermin tu..

Wansteddy Tales said...

alamak min... malu hakak! hehe.... trimas dik. suka tgk reaksi arifa main2 tu. min n arifa hepi, hakak terlebih suka!

10 said...

murah rezekinya kak min... tahniah...

liennasts said...

sana sini tengok orang buka hadiah... sooo.. jeles okey??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...