nak join? klik banner ni yer

Thursday, May 20, 2010

@ Contest UnguPurple Crazy

Masih dalam mood nak ber'contest... (terjangkit dari Suziey a.k.a IbuaQeel kah aku ni?)

Dalam dok blogwalking terjumpa pulak contest Ungu Purple ni..
so saya pilih gambar ni untuk contest ni.

Gambar ini diambil di depan rumah my MIL tahun lepas. Time kami nak bawa Dalila keluar jalan2. Saya dan Dalila sama2 pakai baju warna purple masa tu.

Slogan:
"Purple atau ungu adalah warna yang cantik dan melambangkan kasih sayang dan romantis. Kerana.. ia adalah dari gabungan warna merah + biru menghasilkan ungu. Seolah2.. merah (perempuan)  + (plus, pengikat)  biru (lelaki) = ungu (kasih sayang/ romantis)"



Sila klik disini jika mahu menyertai contest ini.
Tarikh tutup: 31 Mei 2010


Photobucket

12 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

good luck min & dalila

Ummi Eisya said...

comel tul ibu ngan anak ni..nak lagi pakai warna lembur macam ni..nampak sejuk je memandang..

good luck min dan dalila...

Momma Mia said...

wah fav color kami juga... kita serupa but kami no so fanatik.. kene cari nh ada ke gambar dgn baju purple... Good luck dear!!!

Nazz@Purple said...

Thanks sudi join..ok penyertaan diterima!..

comey nye baby tu..nak cubit pipi dia leh tak?

Ummi Aisyah said...

suka kaler purple.
p/s:tinggal lipstik je tak purple..heheh~jgn marah~gurau je

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

warna ungu menyenangkan pemandangan...good luck yer..

rynas said...

Min ni ada jer semua gambo kan bagus betul. good luck noooo

shaza said...

cantik gambar.. akak pun teringin nak join.. good luck to u..

10 said...

semoga berjaya...

Izan Ishak said...

good luck yer min!

[-suziey-] said...

good luck:) suka wrna purple.lembut je:)

kakyong said...

light purple memang chantek.. tp kakyong xde baju purple.. baju kurung pun byk kolekksi merah & biru...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...