nak join? klik banner ni yer

Wednesday, May 12, 2010

@ Baby With Soother/Feeding Bottle Contest

Teruja pulak nak join contest ni, Baby With Soother/Feeding Bottle Contest ni. Oleh kerana Dalila masih lagi Full BF sampai sekarang, so botol susunya hanya kami isi dengan air masak saja, harap pihak penganjur sudi menerima penyertaan saya ini.

Dan dua gambar yang menajdi pilihan saya adalah:


Nama Anak: ARIFA DALILA
Umur : 19 bulan
Email Ibu: ibuarifa[at]gmail.com


Saya nak tag kawan2 saya yang ni:
Hati Ema
Ibu Ayra
Zaza (mamahanin)

Sape2 nak join pun boleh..silalah klik banner contest di side bar blog ni.. Tarikh tutup: 06 Jun 2010 nanti.





Photobucket

15 comments:

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

comel la arifa ni..good luck ye

Sitisifir10 said...

Budak kecik...awak ni memang comel la....

[-suziey-] said...

good luck dalila..comel je masa kecik2..hehe skang dh beso

Ibu Ayra said...

min, kak ros x penah buat lagik tapi xde plak gambaq ayra tgh berbotol susu... yg ada dlm koleksi tu yg diambik dgn kamera fon, x brapa clear.. sempat lagi nak ambik gambaq lain...

kakyong said...

gud lcuk..
dalila memang cumil.. bila dah cumil,, buat lah apa aksi pun tetap cumil..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

ggod luck....

chomeyyll nya dia masa kecik2 dulu...sekarang bertambah ayu lah kan...

Izan Ishak said...

good luck min!

Suhana Shahril said...

alahai tomeinya..cam princess

AshAnas said...

good luck dalila!

Ummi Eisya said...

tomei tomeinya..good luck dalila

rynas said...

good luck yer Dalila..

cicakuben said...

ya Allah comel nya :),
iras2 babyLuna pon ade gak... (:

Yan said...

oho so cutelor

hati - ema said...

aku kene ek... jap cari gambo...hehehe

N.A.I said...

So cute la baby dalila,gud luck dear.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...