nak join? klik banner ni yer

Friday, May 21, 2010

@ Sekali Sekala..Dalila pun Nak Bergaya Juga

Beri laluan sikit yer..asyik2 entry contest/giveaway saja...

Kali ni nak bagi laluan untuk Dalila pulak..nak letak gambar permata hati Ibu seorang ni.. 
Gambar2 ni baru sahaja Ibu shoot minggu lepas, di sebabkan Dalila sporting hari tu..banyak jugak gambar yg 'menjadi' dalam erti kata lain..gambar tak blur sangat. Nanti kalo Ibu dah grab 'Cik Canon 'seketul nanti, lagi senang lah kerja2 shooting mooting kita ye Dalila ye.

Sebenarnyer Dalila happy + sporting haritu sebab Ibu  pakaikan baju barunye tuh.. 1st time dia pakai.. dia suka sebab ada banyak bear2 kat baju tu.

gaya yang tak disangka2

senyuman ni Ibu suka

gaya catwalk yang dilakukan

dan lagi..Ibu yang paling suka bila banyak gambar "jadi"

muka hairan ni....pun ok jgk.


p/s: Dalila makin pandai diajak bersembang sekarang..seronok sangat kalo sembang2 dengan dia tiap2 hari.


Photobucket

31 comments:

Ummi Eisya said...

tomei pic yang 1st tu..dah pandai dah bergaya tu..tapi nape kasut tu nampak besar sangat..ape la ibu ni kan dalila..atas dah cun,bawah tak cantik lak..suh ibu beli kasut princess tau..baru sesuai ngan dress tu..hhiiii

10 said...

amboi... makin suka amik gambar ya... bagus2... comei2...

Ibu Ayra said...

alalalala, comeynya dalila.....semua gambaq cantik...mata bolat...

Orked said...

pwwiitt...tomei2..sweet je pink nie..

MRS. K said...

aloh..aloh...
dah pandai gaya ala model eh
cute gitu!

Izan Ishak said...

min...bagusnya dalila ni posing. ini kalau masuk contest confirm menang nih!
*izan pun skrg ni kalau masa nak tido sibuk melayan pertanyaan2 twins. nak ketawa kadang2 apa yg dorang tanya....hehehe...

ibu_umairah said...

....alolooooloo,comeinya!!!!!!!!!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

alahai pandainyer dalila bergaya...cute bangat...sweet pinky2...

sz | m.a.s.s said...

alalalaaaa tomeinya dia serba pinky!

Suhana Shahril said...

Alahai..tomei sungguh si Dalila ni.
Nak Dara nak p mana tuh,berskaf bagai lagi...

Zaidah said...

pandainyer model ibu bergaya...dah ade kemajuan...cute miute...

siti nurkhijah said...

alahai comelnya..

SyidaMislan said...

comelnye....semua pink!

iera me casa........ said...

tomey nya dalila....hehehe..
berkenan tul kat skaf dalila.....

YatieJay said...

Waaahh....bergaya sungguh Dalila! Tak mcm Naufal, nampak kamera jek terus nak rampas. Susah betul nak amik gambar yg menjadik...

♥Azie♥ said...

COMELNYER...

AKAK MMG SYOK KLU DORANG DAH START MENYEMBANG ,,,NNT KITA SAMAPAI TAK TERLAYAN BANYAK SOALAN..HEHEHHE

Ibu_Khalish said...

Pandai Dalila posing. Comel sangat senyumannya. Bila anak dah pandai bersembang, rasa ada teman sembang yang kiut dgn topik yg kiut juga. kan2...?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

baguslah dalila dah pandai posing..senang keje mama dia nak snaps2...

Ummi Aisyah said...

paling suka tgk last pic..muka confuse dengan baju liplap bear heheh
p/s:dalila tinggi kan macam dah baya 3-4 tahun..

ezan said...

comelnya arifa.. pandai posing.. sukanya tengok.. :)

maCy said...

sangat comelnyaaaaa :D

[-suziey-] said...

wow comelnya dalila..hehe..sweet jek ek..

hehe bila dh pndai ajk sembang tu xlarat plak nk melayan..adeiiii

me said...

ala..ala.. comeynyer! geramm tgok

Momma Mia said...

geram ler dengan mata dalila nih. bulat & cantik!!

rynas said...

ada bakat jd model terpendam ni. manisnya senyuman Dalila...

aril said...

wajah comel ahlil syurga...didiklah dgn sempurna agar dpt berjasa pd ibu bapa..agama, bangsa dan negara :-)

QisQas said...

comei dier...suker sangat tengok pic ni...

Nazz@Purple said...

besarnya mata dia..comellllllll

mama c'fa said...

wah.. da besha ni kompom ngis depan cmre sbb terkenang kn zaman kecilnye nti hihihihihihihih kan dalila

Ibu Kimie & Balqis said...

comelnyer...

gee ryder said...

cuteny dalila ni senyum..mata tu geram je tgk..bulat tul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...