nak join? klik banner ni yer

Monday, May 17, 2010

@ Seketika di Fiesta Safi 2010

Banner kat web side Suria.FM dah balik baru check


Saya sebenarnyer tidak tahu pun yang shopping complex area rumah saya ni sedang mengadakan Fiesta Safi 2010 kelmarian. Saya sampai sana, seperti biasa- hanya untuk membeli barang keperluan rumah.. tiba2 ternampakbanyak banner "Suria.FM" dan seseorang sedang menyanyi diatas pentas seakan2 pertandingan karaoke jer.

Abah ajak pergi beli barang dulu, lagi pun Dalila ada dirumah MIL. Masa on the way tu, ternampak iklan ni..
Baru tahulah saya yang ramai2 tadi tu ada artis rupanyer.. hihihi..sorry.. tadi tak sempat nak ambik port.
Lepas habis shopping, kami ke pentas konkos semula. Tapi time tu dah sesi penyampaian hadiah dah.. tak sempat pun nak tengok artis menyanyi.


Hihihi....kalau saya sampai awal kat fiesta ni..sure saya join jugak..tapi bukan nak join karaoke tu jer..nak join main "putar2 roda impian" tu jer. menari


pengacara Suria.FM
Maaf gambar blur..dua2 orang tak mau dok diam..sila marah kat diorg yer..

Jom kita ramai2 dengar radio Suria. FMpeace


***sorry..semalam saya salah taip..saya taip Sinar.FM..yang sebenarnyer adalah Suria.FM

Photobucket

20 comments:

ZiE FAUZi said...

kak min rajin gi sunshine yer.. zie selalu gi tesco@giant jer kalau nak beli barang.. org cakap kat sunshine mahal.. tul ker?

Ema said...

ibu...sinar ke suria FM ni? huhuhuhu

Izan Ishak said...

ooo...sinar fm ye. hubby izan suka plak pasang sinar fm dalam kete skrg.
best lah min kalau dpt putar2 roda impian tuh...
**teringat kenangan dulu kala pernah putar roda impian kat Astro!

SyidaMislan said...

siapakah artis itu?

[-suziey-] said...

oo ade ek fiesta safi..hmm sy pakai produk dia ni..heehe

mamaMUHAMMAD said...

klu ad pesta safi kt kl mau jugak join..hehe..al-maklumla baru berjinak2 dgn safi nih..ibudalila pakai juga ke safi rania?

sz | m.a.s.s said...

KE,SY & Krill takde ye...hihihihi...

rynas said...

mmg suka dgr sinar pagi-pagi celoteh KE, Krel dan SY yg snagt menghiburkan

gee ryder said...

mmg patut pun awak tak perasan artis2 tu sbb saya pun xkenal nama2 tu..ntah sape2 hehe

Zaidah said...

meriahnyer....dj sinar pagi tak ade ker....huhuhu

ibu_Arifa said...

TO ZIE: yer ke mahal ker? sesetengah barang rasanyer agak murah kat SunShine..nak ke tesco..kadang2 jer..sbb jauh.

ibu_Arifa said...

TO EMA: Suria.FM lah aku tersilap taip Sinar pulak..sorry.. thanks bgtau.

ibu_Arifa said...

TO IZAN: yer ke kak Izan pernah masuk 'roda impian' kat astro tu.. sayang kita tak kenal lagi masa tu kan.

ibu_Arifa said...

TO SYIDA: maaf kak syida..saya pun tak kenal sangat artis2 tu...kesian kat saya ni kan.

ibu_Arifa said...

TO SUZIEY: ooo..nnt leh lah join.. jadi wajah baru safi Rania..mesti gempaq!!

ibu_Arifa said...

TO MAMAMUHAMMAD: join lah..sure mamamuhammad ada peluang jadi duta safi nnt..saya tak guna safi rania ni.. tp anak sedara guna...mak ai..habis hilang jerawat batu dia.. perfect!!

ibu_Arifa said...

TO SZ: hihi..tak de kot aritu..tak nampak pun.

ibu_Arifa said...

TO RYNAS: huhuhu..dah lama tak dengar radio.. dalam kereta kadang2 pasang cd jer.. sedihnyer saya ni.

ibu_Arifa said...

TO GEE: tu lah..nak tulis mcm tu takut 'ada yg kecik hati' pulak.. tapi serius saya xkenal pun.. anggap je lah diorg dah balik sebab saya sampai dah lewat dah.

ibu_Arifa said...

TO ZAIDAH: salah taip lah kak Zai.. nak aip Suria.FM tertaip Sinar pulak.. sbb mcm radio Sinar lagi femes dari Suria jer..sorry yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...