nak join? klik banner ni yer

Friday, April 30, 2010

@ Tag: Cekodok Pisang

Waa.. tengok gambar cekodok ni, macam sedapkan.. sapa breakfast tadi makan cekodok pisang angkat tangan!!tanduk

1. Sila 'copy' gambar cekodok dibawah:


2. Sebutkan nama penghantar sarapan cekodok ini.
Aten atau nama glamornyer '10'

3. Beritahu kenapa sarapan cekodok pisang ni menjadi pilihan anda?
Sebab sedap. Lagipun senang nak buat. Makan pulak time masih panas2.. pergh... bayangkan lah..rindu

4. Tag game ni hanya boleh di 'pos' kan pada waktu pagi "before noon".
Orait..donepeace

5. Akhir sekali 'pass' kan tag game ni pada 4 rakan anda yang lain.
Nak 4 org jer..kena pilih la pulak...fikir
okey,enjoy lah cekodokk ni yer kawan2..



p/s: sebut cekodok, teringat masa sek rendah dulu2, ada sekor kodok/katak masuk tidor dalam bag sekolah saya, esoknya dah dalam kelas baru saya perasan, masa tu cikgu dah ada dalam kelas, terpaksalah saya balut si katak tu dalam kertas, pastu pura2 gi buang sampah kat tong sampah luar kelas. Sape pun tak tau masa tu, yang dalam bag saya ada katak.. hahahagelakguling mujur saya bukan penggeli dengan katak. kalo tak...busuk


Photobucket

5 comments:

♥Azie♥ said...

kak min beraninyer ..azie mmg geli katak klu cicak tue ok lagi

sedap tgk cok kodok tue..(bahasa org kedah.."cok kodok")

AiNeRzA said...

sedapnya akak...

AshAnas said...

cek kena tag ka ni? k.meen ni mcm tau2 ja 2 3 hr ni shira dok breakfast ngn cekodok pisang noh... hihi...

mamaMUHAMMAD said...

katak??sy boleh muntah sebab terlalu geli...
cekodok pisang mmg sedap lagi2 kalau tepung boh sikit je..tapi cekodok tu nanti banyak minyak..pape pun memang sedap la

10 said...

lor... biar betul kak min? katak ada dlm beg sekolah? camna la leh masuk katak tu? kadang2 geli jugak dgn katak ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...