nak join? klik banner ni yer

Thursday, April 22, 2010

@ Pengumuman Contest di blog IbuArifa

Buat pertama kalinyer blog IbuArifa akan menganjurkan satu contest... jangan risau, contest yg simple2 saja.  Semua blogger boleh join, sama ada yang masih single mahu pun double atau yang kembali single semula.. hihihi.

Kalau ditanya kenapa teringin nak anjurkan contest? sebenarnyer niat nak buat contest ni dah lama, cuma asyik tertangguh jer, tetapi memandangkan hujung bulan April ni merupakan ulangtahun kelahiran suami saya, disamping ada 1-2 lagi rezeki yang Allah kasi lebih dalam bulan ini, ALHAMDULILLAH.. saya rasa inilah masa yang sesuai. Lagi pun selalunya sebelum ini saya akan menjadi peserta contest saja..so kali ni nak tukar kerusi ke kerusi penganjur pulak.

Risau jugak  sekiranya tidak mendapat sambutan jadi saya harap kawan2 semua sudi lah join contest saya ni yer. Nantikan pelancarannyer  petang nanti atau esok ok!

*********************************************************************

Gambar yg tiada kaitan dengan entry "Pengumuman Contest di blog IbuArifa"

Dalila sedang melakukan kerja2 geledah yang amat di gemarinya :P




Photobucket

8 comments:

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

nak join...ape tajuk contestnyer tu???

zue @ annaleeya said...

wah wah... anjur contest plak... okeh akan tggu pelancaran tuh... akan join nanti... he3..

Yan said...

wah.. nak anjur contest plak yer...
contest apela tu yerk...

klu takde aral dan bersesuaian.. insya Allah akak nak join..

[-suziey-] said...

waa contest apekah itu:)

Ain said...

wowwwwww....

nak join la......

SyidaMislan said...

nak join! nak join!

Min Aina Ila Aina said...

Dipersilakan wahai penganjur..hee..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

kalau kena gayanya...leh join ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...