nak join? klik banner ni yer

Thursday, April 29, 2010

@ Gorgeous Blogger Award

Buku 555 saya (ada kat tepi-kanan) dah makin nak penuh.. so ni nak buat/selesaikan dengan segera nih.. huhuhu..

Gorgeous Blogger Award

Award ni saya dapat dari Ibu Aqil a.k.a Salina. Terima kasih IbuAqil.. cantik award nih!

So, saya nak pass this Gorgeous Blogger Award to:...


Fuh..panjang dah list nama ni..ada yg tak tersenarai lagi tu, next award saya kasi okey..

p/s: kalau boleh nak kasi kat semua kawan2..tp tak terdaya nk listkan semuanyer :(


Photobucket

15 comments:

hati - ema said...

amik dah award

liennasts said...

oh yeah.. tenkiu2..

Ibu Ayra said...

kak ros ambik ya...tima kasih min... sesuai dgn blog pink kak ros...

SyidaMislan said...

dtg amik award yea.tp masuk buku 555 dulu bole tak?hehehee

[-suziey-] said...

thanks for the award:)

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

dtg chop dulu...amik tak lagi yer...nanti ader masa sikit baru amik...malam2 kang ker...

mamaAliff @ salmi said...

ahaks! suke2 dpt award2 nih..dah lama xdapek..hihi..tq ibu arifa...

Wansteddy Tales said...

trimas min... award yg sangat2 cute ^.^

Momma Mia said...

Alahai suker nyer dpt jambangan bunag tuh.. lovely. Thanks dear. Kami datang amik & bawak balik yer...

♥Azie♥ said...

terima kasih akak..azie terima ngan tangan kanan nie serta hati yg berbunga..azie suka..

nadnye said...

thank you cik Min... dah lama org tak bagi award...comel betul

Nadiah Sidek said...

tq ingt kat sy :)

lin said...

oh tq kasi award kt saya...nanti sya letak kt blog ye.. :D

rynas said...

thanks min sukanya dpt award

Zaidah said...

tima kasih ibuarifa...nanti zai akan letak kat side bar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...