nak join? klik banner ni yer

Monday, April 26, 2010

@ Celebrate Birthday Abah kat SR

Kelmarin 25hb kat Penang mendung dan hujan jer sampai ke petang. So, agak lambat dan liat nak keluar celebrate birthday Abah.. dekat jam 4 petang baru we all bergerak ke SR (Secret Resepi).. seolah kemestian jer bagi kami.... asal birthday jer..terjah SR. Tak de plan nak ke tempat lain. Last masuk SR pun 2 bulan lepas..kat SR di Jitra.

So, untuk birthday Abah kami ke SR Bayan Baru. Happy birthday Abah!!

Ni video masa makanan belum sampai, Dalila sibuk nak "teroka" segala yg ada atas meja tu. (Dan birthday boy..control2 encem sikit dalam ni..hihihi)

video
Dia tanya " Ni apa?"


video
Bila dah dengar jawapan..dia menari2 pulak..


On the way balik SR , hujan lebat pulak... bestnyer kalo dapat tidur petang sekali sekali macam ni kan?.


p/s: malam jam 12 tgh mlm 25hb.. Ibu dan Dalila nyanyi2 lagu "Happy birthday" kat Abah.. sampai kat part yg kena sebut nama birthday boy tu..Ibu diam kasi can Dalila nyanyi sorang2 dia sebut "Abahhhh.."..so sweet tau.. 2-3 kali ulang lagu tu... hihihi.

Photobucket

12 comments:

♥Azie♥ said...

happy nirthday to hubby kak min..moga allah sentiasa murah kan rezeki serta sentiasa diberikan kesihatan yg baik.amin

Sitisifir10 said...

Lahai....dekat lah ye dgn parit buntar...bila dalila nak datang sini berkenalan dengan arwa dan ahmadi ni?

hati - ema said...

aha ler,,birthday boy mcm malu-malu.. hahahaha

Siti said...

Happy Birthday to Abah Arifa. seronoknya mkn kat Sr..huhu..teringat kat CI

Ummi Eisya said...

pandainya dalila nyanyi..baju mcm budak tadika je..hihii

10 said...

hepi belated besday to abah dalila. semoga panjang umo, dimurahkan rezeki dan diberkati Allah selalu...

comeinya dia tanya soalan... kiss2 ckit utk dalila...

mamaMUHAMMAD said...

happy bday tu abah dalila..
mmg sweet bila anak nyanyi sambil sebut mama @abah..

Momma Mia said...

Happy happy belated bufday to abah Dalilah... anak2 kalo sebut words mama or abah memang sweet....

ibu_Arifa said...

TO AZIE: Terima kasih Azie

TO SITIE SIFIR 10: hihihi..dekat kan.. xsure lah bila leh sampai sana, raya nanti kot kak siti.. insyaallah :)

ibu_Arifa said...

TO HATI EMA: hahaha..ko nampak jgk yer.. ingatkan xde org perasan :P

TO SITI: Terima kasih kak Siti :)

ibu_Arifa said...

TO UMMI EISYA: hahaha..dia ambik ayat2 kat hujung2 jer..adalah 2-3 [erkataan dia sebut nak seakan2 jer bunyi tu.. baju budak tadika sek cina :P

TO ATEN: terima kasih aten.. kiss kiss balik utk Hawa bam bam jgk yer.

ibu_Arifa said...

TO MAMA MUHAMMAD: terima kasih :)

TO MOMMA MIA: Betul tu, lebih2 lagi kita yg dah lama dok tunggu dia sebut.. lagi pun anak 1st kan..sure excitet punyer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...