nak join? klik banner ni yer

Friday, April 2, 2010

@ My First Ever Contest: Muka Garang Si Kecil

Mood nak bercontest lah pulak..

Contest: MUKA GARANG SI KECIL

Nama Penuh: Arifa Dalila Binti Mohd Fadli
Nama Manja: Arifa / Dalila

Tarikh Lahir: 23 Sept 2010

Nama Ibu: Fatimah


Gambar ni time Dalila tengah marah..marah kat Ibu..sebab Ibu paksa dia bergambar dgn rambut baru sbb lepas balik dari kedai guting rambut..lagi yg buat dia lebih2 marah tu bila Ibu paksa lagi dan lagi Dalila tunduk2 kan kepala sbb nak ambik gambar ruam kat leher dia..ada di ceritakan di ENTRY INI.


Kalau sesiapa nak join, contest ni bermula dari 22 Mac- 22 April 2010 ni. Sila klik banner utk keterangan/syarat2 selanjutnyer.



Photobucket

10 comments:

Siti said...

Amboiii..garangnya muka..hehehe

10 said...

amboi... garangnya dalila... takut la... lariiiikkkk...

good luck...

Izan Ishak said...

good luck ye min!
**dalila bila marah lagi comellll!

Ummi Eisya said...

good luck dalila

YatieJay said...

Muncung tu boleh buat sangkut hanger la Dalila.....

ibu_Arifa said...

TO SITI: hahaha..muka tgh 'hangin' mcm tu lah kak...

ibu_Arifa said...

TO 10: jangan la larik aunty..jap je nih dalila cool lah ni.

ibu_Arifa said...

TO IZAN ISHAK: Terima kasih.. yer ke lagi comel..terima kasih :)

ibu_Arifa said...

TO UMMI EISYA: terima kasih aunty Fara.. lama tak nampak kat sini?

ibu_Arifa said...

TO YATIjAY: Hahahaha.. aunty jgn nak sangkut apa2 tau bila jumpa dalila nnt..waaa..waa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...