nak join? klik banner ni yer

Tuesday, April 27, 2010

@ Tukar Sabun Mandi

Hari Ahad gi shopping barang rumah sikit. On the way jalan nak gi bayar, nampak pulak sabun mandi ni, macam murah jer. 2 pack RM10. Kebetulan sabun kat rumah pun dah nak habis dah. Tapi kat rumah, saya guna g&g milk bath. Saya selalu macam ni tau.. suka tukar2 sabun mandi, asal rasa murah jer saya beli...hihihi, Sebelum g&g saya guna dettol, ni pas habis sabun May ni, tak tau sabun apa lagi akan saya try pulak.. okey ker tak, kalo kita selalu tukar2 sabun mandi macam ni?

Korang macam mana? sama pe'el mcm ni jugak ker..atau setia pada satu brand jer?



Photobucket

16 comments:

Zaidah said...

zaipun kekadang mcm tu jugak..

hati - ema said...

aku tak pernah stick dgn sabun mandi... hehehehe...

mamaAliff @ salmi said...

sama la kita heheh..xpenah stick ng 1 sabun mandi..sbb klu pakai sabun tu je..last2 abeh mandi mcm xde bau wangi pn haha..sbb idung da biasa ng bau tu kan..klu tkr sabun baru siap gi tayang kt cik abg soh dia bau jgk heheh...

mamaMUHAMMAD said...

sama la kita ibuarifa.tp lately saya ni mcm obses dgn brg yg tulis halal.may baunya mmg sedap especillay yg kaler pink(charming kot)..tp now sy try alaisyah nya.shokubutsu pun ok gak.yg esotik thai best!!

rynas said...

samalah ngan akak Min..suka tuko2 sabun gak nampak jer murah beli. cuma pencuci untuk baju jer setia pd dynamo.

MeL MikaiL said...

dulu pakai cow brand (japan), skg da tak kluar lagi. puas dah cari semua farmasi. dah xde, syg nye :(

ibu_Arifa said...

TO ZAIDAH: ooo..kekadang mcm saya jgk ye..saya ni selalu tau kak mcm ni.

ibu_Arifa said...

TO HATI EMA: hahaha..geng lah kita kan..pakai belasah jer mana yg suka.

ibu_Arifa said...

TO MAMAALIFF: betul tu kak salmi, ni saya mandi guna sabun baru.. terasa sampai ke ptg bau wangi dia tau.. sblm ni hidung dah 'biasa' mcm yg akak ckp tu kot.

ibu_Arifa said...

TO MAMAMUHAMMAD: hihi..yer ker..nal kena try jgk lah sabun yg mama muhammad sebutkan tu. TQ.

ibu_Arifa said...

TO RYNAS: akak pun sama jgk ke? ingt org gaji besar xbuat perangai mcm ni.. mana tau pakai bodyshop jer ke..

ibu_Arifa said...

TO MEL MIKAIL: ooo..brand cow.. tak pernah dengar lah pulak.. kalau "kao" tu saya tau lah..best yer sabun tu Mel?

liennasts said...

Baru ari tu cari sabun mandi.. ingat plak iklan lifebuoy.. so, belilah lifebuoy.. boleh bagi si kecik pakai sekali.. amik yg mildcare..

Izan Ishak said...

samalah ngan izan juga..xkisah pakai sabun apa2 pun. cuma 2 budak kecik je pakai sebamed sbb kulit sensitip..

cicakuben said...

tbalik lak ngn Elle,..

Elle stick ngn satu jenis je Mandian Baby Jhnson yg Susu tu..da lama da pakai,terasa lembut je kulit pas mandi..
hubby lak setia ngn shokubutsu-Orange..Hubby kate,dia suka ngn bau nye..tp Elle tak bau pon wangi..agaknye hidung da biasa sgt la kot yea..

cicakuben said...

tbalik lak ngn Elle,..

Elle stick ngn satu jenis je Mandian Baby Jhnson yg Susu tu..da lama da pakai,terasa lembut je kulit pas mandi..
hubby lak setia ngn shokubutsu-Orange..Hubby kate,dia suka ngn bau nye..tp Elle tak bau pon wangi..agaknye hidung da biasa sgt la kot yea..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...