nak join? klik banner ni yer

Friday, April 16, 2010

@ Jelajah Blog Ibu Oleh Ben Ashaari


Mula2 saya tahu atau kenal siapa En. Ben Ashaari ni bila berkunjung ke blog Hati Ema.. serius! bila tengok header ni ingatkan Jimmy Shanley.. kena pula dgn tag line dia "jangan bagi aku membebel". Dalam hati- confirm! blog artis ni.
Lepas singgah ke blog En. Ben, baru tau.. muka hensem jer dekat2 nak sama tapi bapak lain2 - mak asing2 Nampak sangat diriku ni yg masih baru setahun jagung dalam era blogging nih..sampai tak kenal lagi dgn En. Ben Ashaari.

Bertepatan pulak dengan siri JELAJAH BLOG IBU yang sedang di En. Ben buat sekarang ni, memang teringin benar mahu saya ambil peluang ini nak minta pendapat beliau tentang blog biru bunga2 saya ni. Adakah blog ini agak serabut di mata beliau? Kalo "ya", dengan gigihnyer saya akan men'design area background blog ni yg kadang2 saya rasa OK kadang2 mcm TAK OK pun ada jgk.

Melihat kepada 'senarai menunggu' yg semakin hari semakin ramai, saya tak mengharap blog saya di review dgn segera... En. Ben boleh ambik masa utk kunyah 44 kali dulu..baru telan  untuk review blog saya ni.. tapi JANGAN sampai TAK DATANG pulak.. nnt kecik hati saya yg mmg sedia kecik ni.

Tentang blog saya..
 "Blog ni lebih banyak berkisar tentang anak saya iaitu Arifa Dalila, tentang milestone nya, kesihatan nya, pencapaiannyer dari kecil sampai sekarang.. sebagai tatapannya apabila dia dah dewasa nanti dan sekiranya saya "tak sempat" nak menceritakan "semua hal ini" pada Arifa Dalila disuatu hari nanti. Saya nak dia tahu yg saya selalu sayang padanya.
Selain itu, terdapat juga entry "contest dan giveaway" yg saya sertai disampaing nak cuba "my luck", saya akan dapat ramai kawan..kerana saya memang suka berkawan dan mencari kawan.
Selain itu, saya juga selitkan cerita2 apa-apa sahaja yg berlaku di sekeliling  kami. Diharapkan melalui blog ini juga, saya dan kawan2 di luar sana dapat bertukar2 pendapat dan maklumat tak kiralah topik apa sekali pun.

Saya tahu  segmen JELAJAH BLOG IBU ni dari blog Hati Ema, Mama Danish Sarah, Baby Intan, Catatan Ibu, dan beberapa org lagi kenalan blog saya yg dah En Ben terjah baru baru ni. So nak sangat En. Ben singgah di blog kami ini juga.



Welcome note from my 'jantung hati'...
Jemput masuk Uncle Ben.. 
jangan malu jangan segan ye..



jika anda pun nak join jugak segmen ni.. sila klik blog Ben Ashaari ni dan tinggalkan komen dan link blog anda.

Photobucket

14 comments:

Ummi Eisya said...

cutenye dalila..pic dah besar la..bagus2..nanti lagi glamour la dalila..

Intan said...

Picca welcome note sungguh tak tahan tu...comel banget!

Kompom Uncle Ben cair nie :D

Gud luck Min!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

sama2 ler kita tunggu terjahan en.ben ni yer...

[-suziey-] said...

hehehee kita tunggu je la turn kita yek:D

Siti said...

semoga berjaya yer. Tak lama lagi En Ben dtg la tu....tungguuu...

unlisted_one said...

memang mcm artis pun header dia kan? hehe

Ibu Ayra said...

mmg sebijik jimmy shanley kan? hehehe, selamat dijelajah oleh en ben....

ibu_Arifa said...

TO UMMI EISYA: hahaha..glamor ape nyer.. biasa2 jer lah Fara.

TO INTAN: yer ker kak intan.. xde gambar terbaru..yg tu jer paling panas..baru keluar oven :P

ibu_Arifa said...

TO IBU DAMIA: yer sama2 lah.. harap2 dapat lah sepatah dua kata/komen dari dia..nk kasi byk2 pun pun xpe.

TO SUZIEY: hohoho. sama2 lah yer suziey.. peace!!

ibu_Arifa said...

TO SITI: terima kasih..kak SITI. blog kak siti dah 'selesai' kan.. bestnyer..

TO UNLISTED ONE: tu lah..nak kena mintak autograf ni bila dia dtg 'umah' nnt ni. hihihi

ibu_Arifa said...

TO IBU AYRA: hihihi..Jimmy shanley klon kot kak ros? jgn mare yer en. Ben..peace yo!!

rynas said...

wah ini segmen terjah menerjah lah nie. tapi kalau nengok budak comei welcome note tu mesti en ben terjah punya hehhehhe.

Ena said...

Salam ukhuwah..

sangat sweet la anak dara nie.. :)

Azrul Hisham said...

salam ziarah dari blog ben...:)

berguling2 dan membaca entri kat blog sambil tengok baby comel... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...