nak join? klik banner ni yer

Saturday, April 17, 2010

@ Hari ini Kami ke Alor Star

Hari ini, Sabtu, kami sekeluarga dan juga adik beradik side Abah yg lain akan ke Alor Star, untuk menghantar Acu yang akan bekerja di Bank Islam di Alor Star.

Kami pergi balik semula ke Penang petang ni juga. Hanya pergi hantar Acu dan nak tengok rumah sewa Acu saja. Senang sikit kalau nak melawat Acu bila kami balik kampung Ibu di Jitra/Changloon nanti.

Acu, Dalila dan Mak Long


Beruntung Acu..lepas je konvo terus dapat kerja tetap.
Alhamdulillah rezeki Acu kan..
Jaga diri yer Acu kat sana nanti..
Jangan lupakan Dalila yer Acu..



Photobucket

9 comments:

gee ryder said...

awat dalila cam monyok je tu? hehe...bru bgn tdo ke?

Naura's Villa said...

selamat bekerja acu..

maya amir said...

mmg betul beruntung tu..baru grad terus dpt keje..alhamdulillah:)

Ain said...

terus dapat kerja erk....

bestnyaaaaa....

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

alahai nape muka arifa cam sedey jer???

mamaMUHAMMAD said...

dapat keja kat bank islam..tahniah..entah2 manager alor star tu kawan mak saya

ibu_Arifa said...

TO GEE: hahaha..pandai lah gee.. mmg dia baru bgn tido tu..muka tension sbb tido xcukup.

TO NAURA: terima kasih bg pihak Acu

ibu_Arifa said...

TO MAYA AMIR: tu lah kak maya.. rezeki dia ni mmh murah.. alhamdulillah lah kan..Allah nk bg kat dia xpayah jd penganggur.

TO AIN: best..kan syok kalo hidup kita senang mcm ni jgk.. best!!

ibu_Arifa said...

TO MAMA AQISH: muka xpuas hati kena kejut dari tidu sbb ada famly gathering..nangis lah dia...sbb ngantuk.

TO MAMAMUHAMMAD: mungkin kot.. hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...