nak join? klik banner ni yer

Thursday, April 15, 2010

@ Tag Apa-Apa jer dari Syida

Dapat tag ni dari Kak Syida..kenalan baru Ibu.. Salam perkenalan Kak Syida!!
Meh kita tengok ape soalan2 yg perlu di jawab itu.

1 - Bila kali terakhir anda pergi bercuti dan kenapa/sebab anda nak pergi bercuti?
Kalo betul2 punya bercuti, yg lebih dari 3 hari gitu..adalah 3 tahun lepas. Masa tu pergi Langkawi, bayangkan 5 hari kami bercuti di Langkawi..mmg puas meronda seluruh pulau lah. Hooo.. masa tu kami sedang honeymoon..tapi Ibu Ibu xsedar dah preggy kan "abang" Dalila.

2 - Berapakah umur anda? (jangan malu2 nak announce)… dan adakah anda rasa puas dengan pencapaian anda diusia anda sekarang ni?
Umur Ibu tahun ni 29 tahun pada bulan Ogos nnt, (sama bulan dgn Kak Syida lah) Pencapaian sekarang..alhamdulillah..syukur lah apa yg Allah dah bagi..tapi terasa nak improve lagi dalam bab2 keibubapaan, kekeluargaan dan tahun ni, target nak dapat kerja kot.. umur anak pun dah nak masuk 2 tahun dah.

3 - (tak jawab pun tak pe) Saya tahu anda seorang yang gemar bergambar di depan kemera! jadi pergi ambik kemera anda dan snap gambar wallet/beg duit anda! jangan la malu nak cakap berapa harganya sebab kuantiti nilai dalamnya lebih berharga!
Kalau purse, Ibu ada (yg hantaran punya) Bonia satu set dgn handbag dan kasut tp purse tu dah jarang dah Ibu nak guna pakai sbb cantik,sayang nak guna, dan lagi satu sebab Dalila suka sport check..habis benda2 dalam tu dia keluarka.. so Ibu sorok dan masukkan benda2 penting dalam kad holder jer..ni pun kena sorok jgk :P.

4 - Anda mungkin seorang blogger, bila waktu yang paling anda suka untuk update/kemaskini blog anda dan kenapa anda pilih waktu itu?
Ibu suka update blog wkatu Dalila dah tido, selalunya jam 1pagi-3pagi. Tenang dan senang sikit nak menaip.

5 - Apakah yang berlegar2 dalam fikiran anda sekarang?
Nak makan apa tenagh hari ni?

6 - tag 3 org lain yang anda suka
aten
Zaza (mama hanin)
Kak Ain




Photobucket

6 comments:

SyidaMislan said...

bole kita celebrate bday together!

Ain said...

thank u tag akak...

hahaha....

akak masuk dalam buku 555 dulu tau....

fuhhh.... banyak giler hutang akak ni min.....

10 said...

alamak... kena tag ek....

nanti pc org ok, org jawab ya... ni pun pinjam lappy kakak org... x sah kalo x baca n3 kak min... hehehheee...

ibu_Arifa said...

TO SYIDA: Boleh..bisa diatur kak syida

ibu_Arifa said...

TO KAK AIN: ooo..dah byk hutang tag yer.. ingatkan xde.. tu yg saya kasi tu.. ok bila2 free buat le..tiada paksaan pun.

ibu_Arifa said...

TO 10: terima kasih.. bila2 free buat lah..bila pc tu dah ok dan bila xtau entry apa nak tulis..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...