nak join? klik banner ni yer

Thursday, April 29, 2010

@ Adibah Nor Di Iklan Libresse

Korang semua sure dah tengok iklan Libbresse ni kan.. ada Yuna, Adibah Nor dan Chong sisters tu. Tapi saya suka yang iklan Kak Aibah Noor tu lagi.
Mula2 macam lawak jer bila part Kak Adibah tu letak buah tembikal kat belakang tu.. pastu bila lihat reaksi muka nya tuh.. memang terasa lucu giler.. Hahahaha.. pandai Kak Adibah Nor ni (saya peminat Adibah Nor hokey!)

Bagi sape2 yang lum sempat tengok lagi atau nak tengok berulang kali.. ni video iklan tu..saya dah cari malam tadi..

video

Iklan Libresse yang saya suka!

Lepas tengok iklan/video ni terasa macam nak tukar ke jenama ni pulak.. hihi.. berkenan dengan ciri-ciri 'istimewa' nyer tuh. Dah lama saya setia pada jenama cik K, dari bungkusan warna putih masa mula2 keluar dulu, sampai sekarang-dah macam2 warna dah.

Nanti saya dah try Libresse ni..saya bagitau ek.. tapi kalo korang dah try dulu pun bagitau saya jugak yer..
Sharing is caring kan..



p/s: masa dok blogwalking tadi..jumpa satu side ni..bunyi ala2 cam tak puas hati jer bila Yuna jadi model iklan tuala wanita Libresse ni.. katanyer katanyer Yuna ni ciri2 wanita muslimah (bertudung) tak sesuai jd model iklan tuala wanita... korang setuju ker?


Photobucket

15 comments:

Momma Mia said...

hahahah.. memang klako la ka dibah tuh... suka gak tang tembikai tuh... hihi.. maklom ler lapas bersalin nih kan...

1st time dengar jenama ni. nnti bleh cari gak sbb design dia cam best jer

Izan Ishak said...

hi min...smlm dah rasa cam try libresse...tp xjadi. masih setia pada miss K.

ok je tgk yuna jadi model iklan libresse w/pun dia bertudung...

kakngah said...

wanita muslimah tak guna tuala wanita kah???
kehkehkeh!!!

hati - ema said...

yuna tu.... mule2 aku rase janggal plak..tp tgk adibah nor...lagi sesuai

cheqna said...

nape plak kan.....
bertudung ke tak bertudung ke semua yang sampai masanya pakai gak kan mende tu...tapi mungkin yang tak setuju tu ada alasan tersendiri...
masing2 punya hak untuk beri pandangan dan pendapat kan...
salam kenal =)

SyidaMislan said...

apa maslah wanita bertudung jd model tuala wanita? bukannya dia tunjuk sampai ke tahap tut pon. i just dont get it.

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tak terperasan lak iklan ni...nak tgk video ni pun lambat...nanti tgk balik lah...

LIP (^_^) said...

memang la terasa convinced ek nak guna pad jenama nih lepas tgk iklan2 tuh..

Anje a.k.a Mama_Aqish said...

ntah la...tak tau nak komen kalo pasal artis ni...tak tengok la iklan ni kat tv

[-suziey-] said...

hmmm yela..xbrape setuju sbb ianya menyentuh peribadi seorang wsnita..septtnya muslimah sejati xkan bercerita hal2 peribadi kan..so kalu dh buat iklan tu..mcm xkena la ngn imej dia tu..just my 2cents.. or kadang org2 kafir ni saje je nk cemarkan maruah muslimah ni dgn cara halus..cara yg kita xprasan..org pulun dok kata itu ini pasal bende tu..dorang suka la bila kita sesama sdiri bertikam lidah..hmm renung2kan..

mamaMUHAMMAD said...

tak salah wanita bertudung jd model pad..apela dorg ni.
p/s; blm try lg..plan nk pkai cloth pad..hehe

YatieJay said...

Mungkin dia amik Yuna sebab nama dia tengah naik sekarang ni. Biasalah, dah namanya marketing!

Mula2 akak nampak pad jenama ni (sblm iklan2 ni keluar kat tv), akak ingatkan jenama dari indonesia. Siap terdetik kat hati, apalaaa....pad pun nak amik dari indon! Hahaaa...jumud betul pemikiran...

MiJa said...

bertudung pun wanita jugak...haih..mcm2 la

nway,aku 1st time tgk nih! ;p
terus rasa nk try jugak...

Haiblas said...

Bole je kalau nak iklankan mende2 camni ngan just teknikal info... tunjuk je la pad tu dpt serap air, reka bentuk countour yg cantik, bla2... tp kalau camtu kang xde plak org borak2 psl iklan tu cam skrg ni :-S

blog-tips-kurus said...

saya suka Libres! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...