nak join? klik banner ni yer

Thursday, April 1, 2010

@ Ibu pun Nak Try "mylOOk" juga

Rata2 Ibu ziarah blog kawan2 sejak 2-3 hari ni, semua sibuk memperkatakan tentang "mylOOk". Semuanye "POSITIF"-positif belaka. Ini yg membuatkan Ibu nak join juga nih..menari

MylOOk ni sama lah jugak fungsinyer dengan Google dan Yahoo yg selalu kita guna tu...tapi yg bestnyer dgn mylOOk ni, dia ada kasi komisyen sikit kat kite kalo kite atau sesiapa menggunakan perkidmatannyer, yg penting kita kena daftar dulu dan guna mylOOk tu melalui referral link kita.

MylOOK hanya akan menjana wang ke dalam acc kita hanya pada 5 kali pencarian pertama sahaja..tiada tambahan wang untuk carian ke 6 dan seterusnya..

untuk mendaftar acc MyLOOK sila klik sini

atau banner dibawah diatas tadi tu. Daftar saja , kita terus dapat RM0.22 tau.


p/s: kalo ada yg kurang or tersalah tentang MyLOOK ni....MINTAK KAWAN2 TOLONG BAGITAU YER..saya budak baru belajar.malu


p/s: dah ada income lebih nntduit....boleh lah Ibu online shopping byk2 nnt..hihihiihikhik

Photobucket

6 comments:

MRS. K said...

yeh.. join jangan tak join.. tak rugi pape pon kan?

Siti said...

siti ada gak register..tapi takde guna pun..hehe

10 said...

org pun dah register... tapi x faham la... nanti duit tu mai kot mana? tolong la terangkan...

ibu_Arifa said...

TO MRS.K: tu lah..sbb tak rugi paper pun tu yg ikut join sama tuh..lagi pun hari2 guna google..ape salahnyer tukar angin jap.

ibu_Arifa said...

TO SITI: laa..nape xguna.. cari lah apa2 jer..mcm guna google tu..dapat lah duit sikit2.

ibu_Arifa said...

TO 10: nak terang secara detail kak min pun xpandai sgt..tp katanyer bila tiap2 kali kita guna benda ni lah..mungkin sbgai promisi nak suruh org ramai guna mylook ni kot..nape? risau halal ker haram ker 10?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...