nak join? klik banner ni yer

Wednesday, April 28, 2010

@ Hati2 yer Kawan2 Peniaga On9 Semua

Kelmarin semasa dok blogwalking sambil2 tengok online bizz kawan2.. saya menjengah di blog Sweet Pinky Stuff..dulu pernah nak beli baju Dalila kat sini. Terbaca pulak satu entry yang agak menggemparkan..Kes PENIPUAN yang telah melibatkan ramai mangsa.

Laporan polis telah dibuat terhadap perempuan yang bernama Amira ni. Tunggu je lah balasannyer.. Korang sila Klik SINI yer untuk mengetahui cerita ni secara detail.. sambil2 tu saya tolong promote blog akak yang ditimpa musibah ni. Senarai blog2 yang terlibat pun ada ditulis termasuk juga blog si Amira tu..

Berhati2 yer kawan2 yang ada bisness. Mintak kita semua dijauhkanlah dari benda2 yang begini kan. Beringat sebelum kena betul tak?




Photobucket

7 comments:

mama tisya said...

bahaya kn...tu yg nk bli brg online ni takut skit..slalu bli ngan org kenal la...

Zaidah said...

betul tu...jangan mudah terpedaya..

10 said...

em... jahat sungguh pompuan tu... pekena ramai org... jahat... jahat... jahat sangat... (terlebih emosi lak)

bukan apa, penah jugak terkena tapi bukan la dgn pompuan tu...

mudah2an dia dapat balasan nanti... geram sungguh ni...

Noy said...

thanks for sharing..this is so very helpful

liennasts said...

pernhah juga terbaca pasal ni.. beribu2 lak tu duit yang ditipu tu.. hish..

ummiaisyah said...

macam2 cara org nak senang dapat duit..ish..ralat cket nak beli barang online..

mamaMUHAMMAD said...

ish...scary nye..macam2 pe'el org skng ni..asal dpt duit x kesah halal haram.sy pnh beli brg kt sweetpinky stuff.brg die mmg elok sgt2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...