nak join? klik banner ni yer

Tuesday, April 6, 2010

@ Dalila dalam iklan DiGi

Masa Ibu dok godek2 Nuffnag hari Jumaat malam lepas, terjumpa pulak kempen Digi Prepaid: So easy to be Famous.


Iklan ni memang kegemaran Dalila..sure dia menyanyi/ menari sama bila tengok iklan ni kat TV. Baca respon org komen kat entry DiGi ni tu macam senang jer nak join, so Ibu pun try lah pilih2 gambar yg already Ibu kecik kan saiz gambar tu-agar masa nak upload gambar tu cepat sikit..so pilih lah gambar yg pernah tersiar dlm blog/contest.

Dah try buat...memang senang..5 minit jer siap satu video. So, alang2 dah buat tu, Ibu submit 2 video dan 1 photo. Hahaha..memang gatal tangan lah malam tu.. tapi katanyer kena tunggu org repaly/approve dulu video2 kita ni.. hari Isnin dapat email cakap video dan photo tu dah approve dah..hihihi... layan yer lah video yg tak seberapa ni yer..

Ibu buat saja suka2 jer.. tak de niat nak menang atau nak jadi famous pun. Kalau yg nak vote, sila lah vote..tiada paksaan peace


Ni link untuk video Dalila tu..
tajuk: arifaD (kalo buka dari nuffnang kat page 35)

http://soeasytobefamous.my/


p/s: satu saja link video disini..lagi dua..segan nak letak/tunjuk malu
Petang tadi tunjuk video ni kat Dalila, tersipu2 dia tengok..malu lah konon. tengok muka sendiri dalam iklan tu.

Photobucket

15 comments:

Fiza's said...

wah, creative nyer.... dah tgk.. comell

Siti said...

waaa..cute jer budak dalila ni dlm iklan yer. Good Luck!

Siti said...

waaa..cute jer budak dalila ni dlm iklan yer. Good Luck!

hati - ema said...

hahahaha comel plak dalila dlm iklan tu.. kekekeke..meen suke tgk iklan ni.

Wansteddy Tales said...

dah vote. good luck arifa :)

Ain said...

hahaha.... comellnya dalila dalam video tue...

gud luck ya min..

[-suziey-] said...

heheh...good luck dalila..ala nape nk malu..comel ape

rynas said...

Pandainya Min buat iklan gitu..kreatif. kalau akak mesti tak siap2 hehheh.
Dalila kalau masuk pertandingan mesti sangkut punya. good luck yer

Momma Mia said...

alahai comei jer dalila kat iklan tuh... catchy jer pose dalila... good luck. cane nk vote. nnti ku godek2

YatieJay said...

Naufal pun suka iklan digi yg ni...siap gedik2 menari. Tapi maknya malas nak buat mcm min tuu...(buta it pun satu hal)

ibu_Arifa said...

TO FIZA: Terima kasih Fiza :)

TO SITI: Terima kasih kak Siti..

ibu_Arifa said...

TO HATI EMA: hahaha..terima kasih aku buat sbb nak kasi Dalila terkejut tgk muka dia dalam iklan tu lah..tersipu2 dia tgk iklan tu..

TO WANSTEADDY: Terima kasih..terima kasih jg sbb tolong vote :)

ibu_Arifa said...

TO AIN: terima kasih :)kim salam sarah yer kak Ain.

TO SUZIEY: Hihihi.. malu sbb ada tu letak pic ibu dia jgk..malu lah si ibu dia nih.

ibu_Arifa said...

TO RYNAS: tak de kreatif nyer saya ni kak rynas..benda tu just uploadkan gambar jer..yg lain diorg dia siap kan dah..ikut jer step diorg bagi..anyway thanks yer kak Rynas.

TO MOMMA MIA: terima kasih..nak vote rasenyer klik kat simbol tangan warna kuning tu kot..saya pun xreti sgt.

ibu_Arifa said...

TO YATIJAY: OO..naufal pun suka jgk yer..tu lah saya pun xde lah rajin mana sgt..saje try jgk..ingat nak support nuffnang jgk sebenarnyer..dah duit dalam acc tu xsampai RM20 sejak 1 tahun dah berblogging..tgk kawan2 lain dah dok cash out ramai dah..nk bagi nuffnang 'perasan' sikit dgn kewujudan blog saya ni.hihihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...