nak join? klik banner ni yer

Friday, July 30, 2010

@ Paksu Kari Kepala Ikan

Nama restoran ni ni Paksu Kari Kepala Ikan... 
Memang SEDAP lah kari2 dan gulai disini (kata Abah lah).. sebab tu Abah suka bawa kami makan disini. Dekat jer pun dengan kawasan rumah..di Sungai Ara, bertentangan dengan Hospital Hope tu jer.

 kari kepala ikan RM25 satu set (tak termasuk ayam dan sayur spt dlm foto diatas ya!)

Kalau malam2 nak makan nasi campur, boleh lah datang makan disini.

Saya tak berapa berahi sangat makan kari2 ni..tapi disebabkan Abah suka makan disini --bila saya tak masak dirumah.(Kekadang penyakit "M" pun datang sampai rasa muak nak makan masakan sendiri. boleh gitu?)

depan kedai

 selit sikit muka muka anak dara ku dalam iklan kali ni...
Dalila yang suka bila dapat jalan2.


photobucket

13 comments:

Sidratul Muntaha said...

ayoh!
kari!
mengancam jiwa!
tpi kena diet!
huuuuuuuuuuuu..
takper2..esok aku masak juga dikau wahai kari!

LyNn HaMzAh said...

sedapnyer kari tu...
terasa lapar perut nie...

Farra Dhelina said...

jgn kata dalila..aunt pon suka klu dpt berjalan! hehehe

miera said...

uhhh..cedapnya kari kpla ikan..blik nnti nak kena p cari la..mengidam..hii.hiii

Huda said...

salam ibu arifa, lame x dtg sini bz pindah umah :) nmpk sedap kari tu:)

Ummi Eisya said...

dalila makan kari ke..bagusnya..gigi dah penuh dah..

sz | m.s.s said...

errmmm...mengancammmm... :)

SyidaGorjes said...

nak kene serbu kedai ni bila pi penang nanti....dalila bole bawak aqid pegi sana tak?hehehe

10 said...

ooo... kari kepala ikan... depan hospital yg kita p ari tu ek?

org pun x suka sgt kari kepala ikan... selalu kalo mak masak pun amik kuah dan tomato je.. tapi nampak cam sedap ja dlm gambar tu ek?

suka ya dalila... bila la nak jumpa dgn hawa lg ek?

Zaidah said...

nak skit bleh...

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

best ke kari pale ikan tu men??saya kalu bab kari2 ni memng tak minat sangat..

AYU said...

memang betul la...sangt menyelerakan kari kepala ikan tu...emmm.........sedapnya..

e.l.i.z.@ said...

aiyaaa kita terbalik la heheh..eli lak sebab selalu sgt tapau nasik kt kedai, selalu lauk sama je ekekke sampai dh borink nk mkn..pastu rs mcm rindu nk mkn masakan sendiri..hahah padahal tau masak sup ayam je pun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...