nak join? klik banner ni yer

Monday, July 5, 2010

@ Pi Kedai- Nak Beli Ayam

Inii antara fav words Dalila, terutamanya time makan..segala lauk dia panggil "ayam" tak kira lah yang sebenarnya itu ikan ker telur ker..daging ker..semua dia panggil "ayam"

Video ni saya ambil semasa di wad haritu. Bosan yang teramat nak ajak Dalila ke kedai sebenarnyer.. tp bila tanya dia asyik sebut nak beli "ayam" je..terus saya ambik kamera..untuk rekod.

Video sehari sebelum discharge:

video
masa mula2 ajak dia ke kedai

video

3-4 minit pastu..saya ajak lagi..Dalila stil jawab nak beli "ayam" jugak :P


perkataan FAV. lain (yang dua suku kata) yang Dalila selalu sebut adalah:

simpan (tapi dalam video td tu- dia malu2 sebut pulak)

tak mau

dia sebut tak pelat langsung 2 perkataan ni...cute sgt dengar Dalila sebut.


photobucket

9 comments:

SyidaGorjes said...

Aqid punya fevret word is fish.ape2 pun semua dia sebut fish even tho its kentang goreng.=)

[-suziey-] said...

hahah camne tu..sume bende ayam ek..ekeekkek:D

sz | m.s.s said...

heee..comei je...sume ayam ye .. :)

Izan Ishak said...

hehe...comelnya dalila sebut ayam!

Huda said...

chumeyl sgt dia sebut ayam :)

Ummi Eisya said...

nnak ayam gak dalila..hihii..tomei tul sebutan dalila tu..sakit2 pun nak ayam lagi ye..

10 said...

hehehe... ayam... ayam... ayam... comei2...

zaza@mamaHanin said...

chumel!

MeL MikaiL said...

comel la dalila ni :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...