nak join? klik banner ni yer

Friday, July 9, 2010

@ Dah Try Oreo Perisa Baru?

Perisa Ice Cream BlueBerry

Kepada penggemar biskut Oreo...anda dah try ke belum perisa baru ini? saya baru jer try..sedap jugak rase macam "mint-mint" sikit.  suka! suka!


photobucket

15 comments:

kakngah said...

alamak!
apsal aku x jumpe perisa ni..
adam mesti suka...
dia pencinta oreo

♥Azie♥ said...

kena cuber nie

Sitisifir10 said...

alamak...nampak sedap jugak ek...nk carik ah jugok... tp makan kene sorok2, abah diorang tak berapa berkenan anak makan...huhu

Izan Ishak said...

sedap ye min? kak izan nak try jugaklah...tp selalunya jarang beli oreo ni.

sz | m.s.s said...

yeayyy...ada perisa baru ye..kena try ni...akak pun suka sgt oreo ni..tp still suka sgt yg original flavour tu..yg coklat ke oren ke kurang jalan plak...

Huda said...

best ke? nak try la nnti, selalu tgk kat kedai gitu2 je x de lak keinginan nak beli :)

Zaidah said...

nak cuba jugaklah...

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

tak pernah rase lagi..macam sodap jer

[-suziey-] said...

oooo baru tau ade perisa baru ek..seda ke? tkt manis sgt jek:D

Farra Dhelina said...

a ade perasa baru ye..tak perasan pulak.nk cr lah pasni

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

perisa ni tak pernah rasa lagi..

suka buat oreo chocolate blend kat rumah..kengkonon can cool blog punya..

nuriz said...

ada perisa baru ke..mesti try ni

SyidaGorjes said...

baru nih!nak kena try.tak kira, walaupun apa yg terjadi lepas ni nak pegi giant nak beli.

rynas said...

oh ada perisa baru ekk..tak penah try lagi sebab tak jumpa pulak kat kedai. nanti nak carilah anak2 suka makan oreo

10 said...

dah lama x makan oreo... ni baru tau ada perisa baru lak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...