nak join? klik banner ni yer

Monday, July 19, 2010

@ Terima kasih MamaSara!!


Nak buat entry khas ni, terharu sebenarnyer bila dapat benda ni dari MamaSara a.k.a Aja. Tak sangka mamaSara nak postkan sample pad libresse ni pada saya. Banyak pulak tu..

TERIMA KASIH yang tak terhingga MamaSara.
semoga segala urusan MamaSara dipermudahkan-NYA

Sebenarnyer saya dah 2 kali apply/mohon sample pad libresse ni (masa mula2 iklan Adibah Nor ni keluar kat TV)..  tapi tak sampai2..mungkin sebab saya nun jauh kat penang or diorang dah hantar tapi "missing in action" ker.. saya tak tahulah.

anyway....thanks ya Aja :)


photobucket

15 comments:

Farra Dhelina said...

fra apply sekali, tak bpe lama pastu sampel pon smpi..tapi tah bila zaman blh pkai. fra dah stgh tahun tak peod..adeii..

ctk kan kaler2 dia kak..wrna wani!

AshAnas said...

shira dh try libresse, blh tahan la....

Zaidah said...

tahniah yer ibu dalila....bleh buat stok... :)

Ain said...

dah cuba nanti boleh share pengalaman min kat sini....

akak pun tak pernah cuba lagi...

sz | m.s.s said...

wahhh syoknyaa dpt sample yang banyakkkk plak tu! heheheeh

10 said...

bestnya dapat free tu... bertuah tuan badan...

SyidaGorjes said...

lepas ni nak anta permohonan kat mamasara bole tak?

ibu WaWa said...

dah try nanti storylah sikit kelebihannya...

Momma Mia said...

2x kali apply min? hmmm libresse pening kot byk sgt permintaan... best kan sample tuh byk dia bg...

rynas said...

wah banyaknyer..
nanti bg atau yer keistimewaanya libresse ni

AYU said...

tengok iklan dia je mcm menarik..da pakai nanti bagi tahu la..ok ke tak?

ibu_Arifa said...

TO FARRA: free period? haa..tah tah dah ada adik Qasih lagi kot..hihi gurau jer.

TO ASH ANAS: kak min pun dh try satu jenis aritu..over night (bungkusan purple) okey jgk..

TO ZAIDAH: betul tu kak zai..suak benor say wat stok benda ni..serius!

ibu_Arifa said...

TO AIN: hihi..dah cuba..ok jgklah kak Ain..try lah apply sample..byk pulak tu diorg kasi..leh try semua jenis.

TO SZ: betul tu kak..biasanyer sample 1-2 jenis jer kan..ni dapat byk mcm tu..mmg syok giler lah.. nak2 saya ni kwn pulak yg kasi..lagi lah happy.

TO 10: alah aten..try lah apply sample ni jgak..p kat web side dia.

ibu_Arifa said...

TO SYIDA: Hhahaha..kang mamaSara ketuk kepala saya plak nnt..hantar kat web side dia lah kak syida..ada rezeki..dapat lah sample byk2 mcm ni.

TO IBU WAWA: baru try over night lah kak..okey jgk..tak bocor w/pun tgh "parah"

TO MOMMAMIA: tulah pasal..nasib baik mamaSara ni baik hati nak kasi kat saya sample ni...byk dan cantik2 kan pack dia tu.

ibu_Arifa said...

TO RYNAS: hihi..okey kak rynas.. beres!

TO AYU: kalo nak bgtau pun saya sure bandingkan dgn jenama kotex..sbb xpernah try lagi selain kotex.. libresse ni yg 1st.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...