nak join? klik banner ni yer

Wednesday, July 21, 2010

@ Harga Blog Saya : RM 9869.78

Berapa harga blog anda?
Saya dah gatal try check blog saya tadi.. RM9869.78

Amboi..bunyi2 ala macam duit hantaran jer tu.. hihihi

Korang nak check jugak ker..saje suka2 jer.. bukan nyer betul pun..
Sebab apa saya kata tak betul? tengoklah dia tulis "online since July 31st 2000" (seperti yg saya bulatkan dibawah). padahal masa tu blog ni tak wujud lagi.. huhuhu.. tak pelah sekadar suka2 saja pun kan benda ni.


kalo korang nak check juga KLIK link ni yer.. atau kat badge kat sidebar kanan di blog saya.. saya letak tajuk " ada harga tapi tak mau jual"


photobucket

16 comments:

Wansteddy Tales said...

Wansteddy.blogspot.com Valuation RM 15,461.05. kalau jual kayo dah hakak hahhaha

pas jual bina blog baru! wahahaa. mentaliti melayu. ada tanah je jual. mana tak tergadai tanahair tercinta ni huhu...

Ummi Eisya said...

kalau dapat duit betul best gak kan...

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

dah cuba buat...6 ribu ++ jer...ekekeke...

tapi banyak fakta tak leh cayer ah...

Ummi Salsabila said...

kak min,dah buat gak.24ribu! best ni if jual..huhu.tp le cy ke valuation die....hihi

rynas said...

hehheh kalaulah betulkan semua org yg ada blog akan jual blog dia punya

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah mahalnyer harga blog min...kita punyer mesti murah je

[-suziey-] said...

hhahaha lawaknya..kalu dpt duit tu best gk..ekkeke:D

miera said...

dah buat gak..3 ribu jer.. =)

SyidaGorjes said...

wow!akak gorjes punye RM51K!!!!!tak pernah kubayangkan blog picisan ku sebegitu berharga.

AYU said...

da cuba da...tinggi betul harga blog ayu...haha..lawak..

paan sabri said...

giler mahal.. kalo leh jual saya buat 100blog la nnt.. hehe

entry terbaru aku da jadi pelarian

Zaidah said...

zai rasa tak betullah tu...tipu aje...

10 said...

banyaknya... kalo betul la.. kan best... huhuhuhuu...

ibu WaWa said...

kak wa dah cuba. nilai blog akak $7,622.44

best jugak kalau boleh jual. tapi akak pun macam ibu arifa jugak. sayang dengan blog yang dimiliki walaupun tak sehebat orang lain tapi itulah identiti kita...

Fiza's said...

kalau leh jual kaya nie eheeee pas jual buat blog balik ehee.

kakyong said...

77k... Kalo betui leh jual blog semahal tu.. leh bayor hse loan... yabedabeduuuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...