nak join? klik banner ni yer

Sunday, July 25, 2010

@ Was Killed by Ninjas :P

Semasa saya berjalan2 dialam maya, (surf internet la.) tetiba terjumpa pulak gambar pakcik ni nak minta bantuan. Cuba baca apa yang pakcik tu tulis kat board tu.. 

my father WAS KILLED by NINJAS.
NEED MONEY for KARATE LESSONS.
*
*
*
*
*
*






pastu jumpa lagi gambar sewaktu dengannyer.. tapi yang ni mintak $4 terus.



 Nak duit untuk belajar KARATE?!! (terasa nak gelak guling bila dengar alasan ni)

Hai..apa-apa saja idea kreatif mereka ni nak minta duit kan.. hahaha.. Kelakar jer..
Tak pasal2 NINJA turtle jadi mangsa dalam cerita ini.



photobucket

5 comments:

AshAnas said...

haha, kejahatan apakah yg telah mereka lakukan sehingga ninja nak serang diorang...

sz | m.s.s said...

ihikss..maacam2 la derang ni..ad ke yg bg duit tu ye? :p

SyidaGorjes said...

beggars kat sna sgt kreatif, tak macam kat sini, bawak cawan jek.huhu

miemiey said...

HEHEHEHE...BAHAYA GAK NINJA NIE SAMPAI CULIK N BUNUH ORG..KAHHHH...KELAKAR NYA ALASAN DIORG NAK MINTA DUIT NAK BELAJAR KARATE..HEHEHE...

MACAM2 PELIK2 NI...TAPI BETUL KE TU???

Nadiah Sidek said...

kat sini org mintak duit mmg cara mcm tu. mcm2 alasan yg dibagi. tgk sihat walafiat je. sy tak berkesempatan lg nak snap gmbr diorg. tapi tu la, org kat sini bermurah hati..hulur aje duit kat diorg..huhu..

tapi ni 1st time la jumpa alasan tak munasabah mcm tu. kelakar pulak!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...