nak join? klik banner ni yer

Saturday, July 10, 2010

@ Cabutan Bertuah @ QisFa Enterprise


Nama: Ibu Arifa
Email: ibuarifa[at]gmail[dot]com
Hadiah: Kategori B
Referre : aten


Giveaway ni dianjurkan oleh kenalan blog saya yang dah beberapa kali bertentang mata...iaitu Fatin. Dah anggap Fatin ni macam adik sendiri dah pun...lagi pun sayakan anak bongsu.. tak de adik nak di berleterkan. hihihi..sorry yer Fatin.

Melalut pulak..entry nak tulis pasal GA kat blog perniagaan dia. Ada dua jenis hadiah yang bakal jadi rebutan iaitu :
Kategori A: Produk Bayi
atau
Kategori B: Produk Tuppaware

Okey lah..sila lah klik banner diatas  dan di side bar blog saya kalau nak join jugak GA ni.. 

Jangan lupa tulis nama saya (Ibu Arifa) sebagai referer anda ya!!


Tarikh tutup GA ni: 26 Julai 2010

photobucket

3 comments:

Abu Luqman said...

selamat awal pagi..dari abu luqman sm tak keluak

Almy said...

Almy bawa something ni..
KICK START NESCAFE

koleksi bola

Slash Live in KL

QISFA ENTERPRISE said...

ok... semua lulus... good luck...

hehehe... nasib la adik nie mmg selalu kena leter...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...