nak join? klik banner ni yer

Tuesday, July 13, 2010

@ Jom Pi Yalan-Yalan!! (excitet mode)

Ini adalah 1st outing Dalila after discharge dari hospital (sebab denggi) haritu. (ceritanya di entry INI dan INI. Tengoklah date pada foto tu..3hb Julai 2010. Bukan main excitet lagi Dalila nak "pi jalan-jalan". Yer lah..bayangkan 6 hari dok dalam hospital..kena paksa makan banyak ubat pulak tu.. sure BOSAN ya amat kan. Ibu (saya) sendiri pun excitet jugak nak jalan2  haritu.. tapi dah saya yang jadi "kameramen"nyer.. so xdelah picture wajah excitet saya. Hihihi...selamat!!

Jom layan gambar sambil cerita2.

dia nak turun dulu..tak sempat nak tunggu Ibu.

Yeyeh.. Abah bawa gi yalan2

Nah duit Ibu..buat gi shopping!

Tengok tu..excitet bila Abah dat start enjin kereta



p/s: Dalila suka nak pi jalan2 sampai 2-3 kali termamai2 tau.. baru2 ni dia terjaga tidur terus bangun  (posisi duduk) sambil menangis2 ajak pi jalan2.."jom pi yalan.. jom pi yalan.." padahal jam baru jam 4 pagi. Si Ibu pulak baru jer off pc/ masuk tidur jam 3pagi sebelum tu..terpaksa pening2 pujuk dia yang tengah ngigau2 menangis tu.


p/s: Si Ibu yang ter'rajin' buat design background blog sendiri..tapi frust + bengang bila dah 10 kali upload design tu ke blog..tak jadi or saiz nyer kecik pulak..huhu..kerja sia2 jer malam tu.

photobucket

18 comments:

~Miss Sukasih~ said...

Amboi...bukan men lagi Dalila yer...dah sihat...nak pi yalan yer...=)

miemiey said...

tak ngantuk ke ibu tidur2 lewat2...kl miemiey pg2 mesti ssh nak bgun..huhuhu...

kelakar plk baca dalila terjaga terus nak jalan ..ni mesti dia pergi jalan2 dlm mimpi dia..hehehe...

mkin besar makin cantik ank dara ibu nie...manis sgt22...

sz | m.s.s said...

comeinya cekak rambut dalila...geraaammm...heheehe...
jom ajak ibu yalan2 smpi kl.. :)

Ummi Eisya said...

dalila..auntie jelousla tgk gigi dalila tu..dah penuh semua..eisya ni tak penuh lagi..bila la nak tumbuh semua..tak sabar nak tunggu..hihii

dalila ajak je ibu yalan2 tau..suh ibu bawak kete ngan dalila..mesti best..huhuu..

p/s-bagusnya ko min..wat bckgrnd sendiri tu..usaha lagi k..

Nadiah Sidek said...

happy betul dalila dpt jln2 ^^

Rozy said...

wahh..nampak sgt dalila memang excited nak pi yalan2..heheheh

hadiff lak kalau balik nursery..asik nakpi umah teh jaqa... baru leh balik umahsendiri..sibek dekat.

Ya ALya said...

ala comelnyer wajah yg xcited nak kuar jalan2 tu...hehhehe

[-suziey-] said...

alalaalal comeinya dalila..so sweet..g yalan2 yek:p

Farra Dhelina said...

wah mmg excited si na omei aunt nih..comey pkai scarft mcm tu!

SyidaGorjes said...

sama je dgn aqid.asal bangun tido je nak shalan (jalan)tak kira siang malam...

Momma Mia said...

sronoknya dia nak jalan...

wah Ibu dah mencebur diri buat blog b/ground.. cayolah!!! caiyok!!!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

budak2 sekarang memang advanced....diaorg yg ajak kita pi jalan2 kan...bukan kita..tapi kerenah anak sekali sekala perlu dilayan kan jua...

rynas said...

hamboi sampai terngigau-ngigau nak jalan.comei dalila pakai cekak rambut gitu

mama_umar_maryam said...

cian dalila..yelah.bygkn kite org dewasa kene warded pon bosan gilerkan..mmg muke dalila heppy dan puas abis ;)

10 said...

dalila nak yalan2 mana? hawa nak itut jugak leh x?

Ummi Salsabila said...

Alhamdulillah.lega dgr dalila dah sht.dah boleh jln2 ye.yeay!!!!! excitet mcm aunty gak(dah merdeka)hehe

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

hepi btol anak dara ni dapat p yalan2 yek..

Nur Faziha said...

Dalila is such a doll.. pretty dalila.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...