nak join? klik banner ni yer

Sunday, August 1, 2010

@ Lucky Draw @ Cerita Ceriti Ibu Ayra



Nak mencuba rezeki pulak di Lucky Draw @ Cerita Ceriti Ibu Ayra. Dah lama niat nak join cuma tak berkesempatan nak buat entry gara-gara puteri kesayangan saya dah tukar shift waktu tidurnya.

Komen/pendapat tentang blog Ibu Ayra:
Blog Ibu Ayra a.k.a kak Ros ni memang sweet..suka dengan background pink yang dia pilih tu..kalo kak ros tak pilih dulu (chop dulu) background tu aritu..sure saya dah guna kat blog saya sekarang..hihihi.

Kawan2 yang perlu di tag pula adalah:
Ummi Eisya
aten
Kak Syida gorjes
Kak Zaidah
Kak Izan
Farra Dhelina

Terikh tutup lucky draw ni adalah 8 Ogos 2010.

photobucket

5 comments:

sz | m.s.s said...

semoga min dpt cabutan bertuah itu! :)

e.l.i.z.@ said...

gud luck!

10 said...

semoga berjaya... oh... kena tag pulak...

Farra Dhelina said...

aduss kene tag!! insylhh!!

Ibu Ayra said...

min, tima kasih sudi join LD yang tak seberapa nih... gudluck!

pssst: min minat pink ker?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...