nak join? klik banner ni yer

Monday, August 2, 2010

@ Tukar Header Blog Pulak

Dah lama saya tak tukar header blog saya ni.. last tukar rasenyer bulan Sept atau Oktober tahun lepas kot. Disebabkan header lama tu dah tak berapa sesuai dengan background baru ni, dan lagi pun gambar2 kat dalam header tu pun adalah gambar2 tahun lepas...rasenyer memang patut lah saya update or tukar yang baru kan.

header lama yang ku sayangi- siap ada bunga Daisy lagi tu.



dan inilah header baru untuk tahun ni..


**
***
****
jeng!!
jeng!!
jeng!!
jeng!!!




welcome hedaer baru!! tema baru..pink2 gitu.
TAPI bunga2 dan butterfly tetap ADO :p

Okey tak? Kire halal lah yer w/pun tak berapa "tepat 100%" sangat dengan tema background blog ni (ada pensel2 warna gitu), tapi sikit2 ciri2 warna warni tu adalah kan..




photobucket

24 comments:

10 said...

wah... cantek la... mmg sesuai sgt... bila nak tukar tu?

Zaidah said...

cantiklah header baru...blehlah ajar akak macam mana nak buat...comel sangat...jeles tau..

MRS. K said...

cantik la.. siap ada biodata lag! hahaha.. bila nak gantung ni?

Suhana Shahril said...

comel lah..nmpk beza kan..dulu si arifa masih baby..skrg dh jd toddler..sekejap jer dah membesar

sz | m.s.s said...

comeiiii....warna-warni :)

Ummi Eisya said...

good job my dear...cantik sgt..mmg kreatif la ko ni..wei,wat la bisnes cepat..

aku jadi customer pertama ko nanti..

miera said...

cantik nyer kak min..cepat2 la tukar..tak sabar nak tgok..msti cun punyer,... =)

Farra Dhelina said...

okey sgt2 kak! ctk!

AshAnas said...

kak min, cantiknye... leh ajar wat header... bila nk tempek header baru ni?

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

cun!!kreatif la min ni..nanti buat le untuk Aisyah lak..hihi..

intanmaria said...

ok la ni..cantik!
iya la...bila nak omplement new header?

tak sabar okey..
:)
_________________________
http://mariaariffbaby.com

Wansteddy Tales said...

smart design >< sesuai dgn peningkatan usia cik dalila kita ^^

Wansteddy Tales said...

smart design >< sesuai dgn peningkatan usia cik dalila kita ^^

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah cantik tu...nampak lebih ceria...

Huda said...

cantik saja :) pinky n cute :)

Ema said...

lawo2...pink kaler

SyidaGorjes said...

bestnye kalau bole buat sendiri....=)

ibu_BatRiSya @wardah said...

waahh..cantik2! nak tiru bleh?!heehhehe

gee ryder said...

ok approved!
cun dah tu :)

Nadiah Sidek said...

cantik..cantik! dah la warna pink..my fav color! ^^

♥Azie♥ said...

cantik bangat..suka ngan pink & rama2 ituew

mommyYen said...

cute tu ibu arifa..arifa pun makin cantik..hehe

Intan said...

Sgt kreatif lah ibu dalila nie :D

Nice and sweet and ceria gitu...suke tgk ada biodata lagi tu ;)

mumyShaneQeisha said...

cantik dan cute sangat..suka tengok mata arifa..ceria..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...