nak join? klik banner ni yer

Thursday, August 19, 2010

@ Buku Kopun Giant

Raya coupun Saver- Pasaraya Giant

Minggu lepas masuk shopping kat Giant...balik umah tengok dalam beg recycle beg, dapat buku hijau ni. Tanya Abah sebab Abah yang membayar..dia kata beli lebih RM100 kot dapat buku kopun ni.

 Tebal juga buku kupun ni..
boleh guna daripada 13 Ogos - 30Sept


Tengok kupun2 yang ada kat dalam buku tu..
bolehlah jimat RM 1-2 untuk satu barangyang selalu guna tu..


dan tidak terkecuali...

barang paling selalu saya nak lihat bila dapat broucher iklan kata "sale".




photobucket

17 comments:

Ema said...

wow...menarik tu

Zaidah said...

klu buku kupon tebal kejap aje tu jadik nipis...almaklumlah nak raya...hehehe

Ummi Eisya said...

haah,best gak dpt kupon ni..tapi aku selalu lupa nak bawak ko..tgk2 dah habis tarikh dia..

sz | m.s.s said...

menarikkk...
tinggal potong2 je kupon tu kan...

Farra Dhelina said...

wee best tu..nk gi giant lah..tp kena beli 100 ke ats lah kan..emm fra jarang lak tu shoppin gkat giant

mamaMUHAMMAD said...

tapikan kupon tu macam tak berapa best je..giant ni saja je buat gempak..dalam seminggu mesti 3 4 kali jugak ke giant..ade je barang lupa nak beli..hehe..tapi tak le tiap kali pegi belanja 100 keatas..
alamatnya kering poket..lagi2 nak raya

Suhana Shahril said...

Best..best...sonok kalo dapat kupon sale..boleh shopin2 lagi.hehehe...

rynas said...

wah leh shoping kat giant ni

Intan said...

Waaa ada buku kopun!

Tebal pulak tu, mau jap je nipis nanti nie kan Min...hee hee :D

10 said...

kalo guna kupon mmg dpt murah... kalo xda kupon mahal la...

SyidaGorjes said...

tapi giant mahal.
hero lagi murah.

ibu_Arifa said...

TO EMA: hihi..menarik..tp sampai skrg aku tak guna2 lagi.

TO ZAIDAH: hihi..yer lah dekat2 nak raya pulak tu..semua nak beli kan.

TO UMMI EISYA: aku pun..tp skrg aku dah letak dalam handbag.. almaklumlah handbeg besar,,semua leh aku sumbat.

ibu_Arifa said...

TO SZ: haah kak..tiggal nak potong-dgn gunting jer.

TO FARRA: Saya pun jarang sgt nak p shopping kat giant..selalu p kat pasaraya tak berjemana jer..sbb lagi murah.

TO MAMAMUHAMMAD: yer..saya pun rasa mcm tu jgk..kalo rajin jer p giant..1st reason sbb senang nak parking..harga..boleh dapat lagi murah kat tempat lain..

ibu_Arifa said...

TO SUHANA: best ..mmg hari2 dok belik jer buku kopun ni..tapi sampai ke hari ni tak potong2 dan tak guna lagi kopun ni.. byk sgt sampai tak tau nak beli apa :P

TO RYNAS: hihihi..jom..borong barang nak raya kat sana.

TO INTAN: hihihi..tu lah..syok jer dok berangan2 nak beli mcm2 dah ni.

TO 10: Betul!! guna jer lah dah diorg kasi kan. kurang 1-2 ringgit pun kire ok lah tu.

TO SYIDA: HERO? pasaraya apa tu kak? tak pernah dengar pun kat sini.

FloEllen said...

pendapat anda----murah ker kat giant tu...rasanya tak...hehee

mumyShaneQeisha said...

wow bestnya ada banyak kupon giant tu, boleh la jimat kan

de' Elle said...

laaa..cemburunye..
smlm mborong kat Giant hmpir rm300 tkdpt pon buku tebal ni..huuhuu jeles akak tauu!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...