nak join? klik banner ni yer

Saturday, August 21, 2010

@ Blog "IbuSukaContest" diwujudkan

Sebenarnya dah lama juga ingin mewujudkan blog khas untuk  saya join contest sahaja seperti kawan2 blogger yang lain..tapi risau pula blog utama (ibudalila.blogspot.) ni terabai dan tidak sempat nak 'update'.

TAPI


Setelah di fikirkan masak2

dan di perhatikan pada label entry di blog ini sekarang..

bilangan entry label "contest" dah menjadi entry yang terbanyak di blog ini.



Maka...dengan ini..



saya membuka telah satu lagi blog saya yang baru iaitu "ibusukacontest.blogspot.com"

Selepas ini bolehlah saya join mana-mana contest tanpa rasa bersalah lagi..di blog tersebut (ibusukacontest)

Blog ibudalila.blogspot adalah dikhaskan blog cerita family dan beberapa peristiwa yang ingin saya kongsikan dengan anda.


p/s: kawan2 yang ada blog contest khas tu ..sila tinggalkan link yer..

photobucket

14 comments:

kakngah said...

aku pun dh asingkn kontes kt blog lain.. bnyk sgt kontes pn org jemu nk ziarah blog kite kn.. asek2 kontes.. cam xder bende lain.. tu yg aku asingkan...

sume kontes aku longgok setempat kat SINI

Farra Dhelina said...

hiks syu pon baru je bukak blog utk contest kak..senang sikit..blog asal tak penuh dgn banner..so nmpk kemas sikit kan..lagi pon ada blog contest,senang kita nk manage skit..

Ya ALya said...

ya punyer link....

http://ilovecontest-ya.blogspot.com

♥Azie♥ said...

SALAM AKAK ...

sz | m.s.s said...

hehehee...
bagus min ni..
rajin join contest ...
klu akak mmg penyakit terlebih vitamin "m" dr azali ;p

SyidaGorjes said...

tapi kena manage 2 blog at one time...

pergi shopping tak hari ni?

ibu WaWa said...

rajin2lah min join contest. kak wa je yang malas...

makin cantik blog min ni...

Sitisifir10 said...

wahahahaha....daku sudah byk belog..tak larat sudah mau buat satu lg blog...cuma ai post entry contest pada sblh mlm...so siang they all tgk entry yg lain dr contest

kakyong said...

kakyong punya
http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/

10 said...

kakmin... masuk contest byk2... boleh dpt hadiah byk... bestkan...

p/s: teringin jugak nk masuk contest tp x sempat la... sibuk dan keadaan kesihatan x mengizinkan...

ibu_Arifa said...

TO KAKNGAH: saya pun rase mcm tu jgk..asyik2 entry contest jer..sure org jemu nak singgahkan.
saya dah add link blog contest kakngah tu yer.

TO FARRA: saya pun setujua dgn pendapat Farra..nak kasi kurang sikit banner2 yg memberatkan blog ni.

ibu_Arifa said...

TO YA ALYA: Okey. terima kasih..saya dah add Alya punya link tu.

TO AZIE: Azie..mana mu pergi..ku nak ke blog mu tak leh..nape privet blog tak ajak akak?? huhuhu

TO SZ: hihi..kekadang jer jgk rajin nk join..tgk syarat diorg letak tu jgk sebenarnyer..hihihi

ibu_Arifa said...

TO SYIDA: Tu lah yg dok pk punya pk sampai baru terbuka hati -nak buka lagi satu blog skrg..mmg risau kena manage 2 blog dlm satu masa jgk..risau tak terurus jer.

arini tak gi mana2 lah kak..

TO IBU WAWA: Terima kasih kak wa. bila dtg mood rajin mmg semua contest nak join..geram jgk tgk kawan2 lain asyik menang/dapat hadiah jer.

ibu_Arifa said...

TO SITISIFIR10: hihihi..saya baru jer berjinak2 nak manage 2 blog, ni harap2 okey lah..siang mmg tak leh/tak sempat nak taip entry..tunggu anak tido mlm jer baru betul2 free.

TO KAK YONG: okey kak yong..Min dah add link kakyong tu. terima kasih.

TO 10: tak sihat ker aten? sape yg sakit lagi tu.cpat bwk jumpa doktor yer...nak raya dah tak lama lagi tu..jgn lah sakit2 yer.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...