nak join? klik banner ni yer

Thursday, August 5, 2010

@ Moment With Newborn Baby Contest

Ternampak contest ni dari blog IbuLuna... terasa nak join jugak contest ni. Macam best jer contest ni.. boleh mengimbau kembali saat2 saya melahirkan Arifa Dalila...Oh..so sweet lah that moment..kecuali time tengah sakit kontraksi tu lah...


Nama Anak: Arifa Dalila Mohd Fadli
Tarikh Lahir: 23 Sept 2008
Berat semasa lahir: 3.4kg
Umur ketika gambar diambil: 3 hari
Nama Ibu: Pn.Fatimah
Email Ibu: ibuarifa[at]gmail[dot]com
Cerita disebalik gambar:
Gambar ini Ibu (saya) sendiri yang ambil menggunakan kamera handfon Nokia N73 saya. Ada juga gambar yang diambil melalui kamera biasa, tetapi gambar yang dalam handfon ni juga yang saya suka. Ketika itu Dalila sedang tidur...dan masih lagi di dalam baby court hospital. Saya suka gambar ini mungkin sebab, dari 'sudut' ini..saya dapat lihat betapa tenang dan lenanya bayi saya tidur, sambil bergurau2 dengan Abah (suami).. .."Hidung dia sama hidung abanglah..mulut pun sama jugak...ikut mulut abang!" hihihi... "sapa2 tengok mesti kenal ...yang ni mesti anak Fadli"


"MARILAH KITA MENGIMBAU KEMBALI SAAT-SAAT MEREKA KETIKA BAYI"



Sape2 yang nak join juga contest ni sila klik link ni yer: Mrs.Simplicity

dan banner kontest kali ni adalah:

Tarikh tutup penyertaan: 31 Ogos 2010

photobucket

14 comments:

sz | m.s.s said...

oohhh chumellllnya dalila...
merahhhh...

::Mamalyna:: said...

good luck:D

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

good luck...

nampak tenang jer baby tido kan..

Ummi Eisya said...

putih ekh dalila masa lahir..geram tul..comel lak tu..aku pun teringat la bau baby ni..tak sabar nak dpt bby lagi ni..

tapi bila teringatkan pengalaman bersalin,adoi..

Farra Dhelina said...

weee so sweet kak!!

gdluck yea :D

gee ryder said...

tgk gambar ni, terus terbyangkan rupa baby yg bakal lahir nti hehe

Huda said...

good luck ibu arifa..sungguh peaceful pic ni :)

10 said...

semoga berjaya...

p/s: dulu masa lahir rambut dalila lurus ke x?

alyyani said...

SALAM. ENTRY REVIEWED. SEMUA SYARAT CUKUP. THANKS SUDI JOIN CONTEST SAYA :)

mekchu said...

comel.. smpai besar comel..
good luck :)

ibu_Arifa said...

TO SZ: terima kasih.. nurse2 panggil dia 'budak pink' masa bwk gi checkup dulu..skrg ni dah gelap dah.

TO MAMALYNA: Terima kasih :)

TO IBUDAMIA: betul kan..syok jer tgk diorg tidor.

ibu_Arifa said...

TO UMMIEISYA: hihihi.. tak pe lah moga Allah permudahkan proses bersalin ko kali ni yer.. masuk labor room kejap jer terus keluar adik eisya.

TO FARRA: Terima kasih Farra :)

TO GEE: hihihi..dah tak sabar2 yer nak sambut adik Aqeel.. semoga semuanya selamat yer kak gee.

ibu_Arifa said...

TO HUDA: terima kasih Huda..

TO 10: masa lahir rumabut dalila lurus.. dah besar sikit baru ada curly2 sikit kat hujung.

TO ALYYANI: ok kak..terima kasih.

ibu_Arifa said...

TO MEKCHU: Terima kasih Mekchu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...