nak join? klik banner ni yer

Friday, August 27, 2010

@ Gambar Sambutan Birthday

Alhamdulillah.. Allah panjangkan lagi usia saya sehingga usia 29 tahun hari ni. Kesihatan saya pun masih lagi sihat walafiat..tak de lagi batuk2 atau demam seperti 2 minggu lepas....Alhamdulillah. Semalam Abah belikan kek kat kedai 'resepi Rahsia'.. kami bertiga celebrate secara kecil-kecilan saja di rumah MIL.

Sambutan kali ni bagisaya lebih meriah sikit berbanding tahun2 yang lepas.. sebab tahun ni Dalila dah pandai tiup lilin.. dan dah pandai nyanyi lagu "happy birthday to you"..seronok sungguh tengok dia yang excitet malam tu. Bagus lah..ini sebagai 'latihan' untuk birthday party Dalila nanti. Latihan apa? latihan tiup lilin kat atas kek kot? hihihi..

Nak tengok gambar malam tadi tak.. dapat lah tengok muka acik yang dan masuk umur 29 tahun hari ni..  

 banyaknyer lilin..

 kek yang amat sedap...nyum2

 tiup lilin..side ibu dah padam..side Dalila tak padam2 lagi

jom kita potong kek!!

 bergambar bersama birthday girl (sepatutnyer Dalila yg cakap mcm ni)

To Abang: Terima kasih kerana buat sambutan yang simple2 macam ni. Sayang suka..lebih2 lagi tengok Dalila yang PALING SUKA dan excitet malam tu. Terima kasih ya Abang.
TO ALL MY FRIEND: Terima kasih kepada yang telah mendoakan dan memeriahkan sambutan hari lahir lahir saya di dalam entry yang sebelum ni. Sungguh terasa teramat dihargai lebih2 lagi bila membaca setiap "wish" korang tu. Terima kasih yer semua..sayang korang tau.



p/s:(uhh..cepatnyer masa berlalu..rase kejap je usiaku dah nak masuk 3 series dah tahun depan..waaa..waaa..)



photobucket

28 comments:

chekna said...

nasib baik x letak 29 lilin kat situ, gerenti mengah nak tiup nnti...

Suhana Shahril said...

Sedapkan kek ni...indulgance..lazat sangat...selamat hari tue min...ahaks!jgn marah yer

Ummi Eisya said...

nampak muda la besday girl tu..hihii

MiJa said...

happy birthday menn!
yelah dh akhir 20an kita nih..hehe

Zaidah said...

HANTARLAH SKIT KEK TU KAT AKAK....

Dayah said...

Ibu Dalila yg sentiasa cun....sedap pulak tengok kek tu siang2 hari ni... :)

sz | m.s.s said...

wahhh yg penting kek resepi rahsia tu..habis ke makan bertiga? meh pos kat akak skit :))

Ibu_Khalish said...

Salam kak,

Selamat hari lahir. Moga Allah merahmati hidupmu dan keluarga. Amin...

ibu WaWa said...

bestnya Min dapat kek yang besar...

walaupun usia semakin bertambah, hati mesti sentiasa tenang dan ceria.

Rozy said...

Happy Birthday min!!

cha said...

comelnya akak niii...

Momma Mia said...

besarnya kek...
nak sket. Happy bufday Min

mamaMUHAMMAD said...

happy belated bday ibuarifa..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki~amin~

Farra Dhelina said...

simple tapi bermakna kan kak..

maya amir said...

dah besar dah die.. cpt kan masa berjalan:)

mommyYen said...

happy birthday ibu arifa..semoga dipanjangkan umur dan sejahtera selalu disamping family tersayang..nice to u as a blogger fren.

SyidaGorjes said...

banyak betul lilin.by the time umur 40, jenuh nak tiup lilin yang penuh atas kek.hehehehe

♥Azie♥ said...

wah bestnyer cik abg akak buat suprise..happy belated birthday kak min..Moga Allaah sentiasa murahkan rezeki & sentiasa di berikan kesihatan baik buat kak min

AshAnas said...

happy belated birthday kak min... maaf lama tak bw, sibuk ngemas rumah baru...

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

sedapnya tengok kek tu..yummy!!menn, bila nak tambah satu lagi, dalila pon dah besar tu?hihi (soklan cepu emas)jawab jngan tak jawab

gee ryder said...

hepi belated bday ibu arifa!
Sdpnye kek tu..feveret tu hehe..

Nt bday dalila, mintak maaf bebanyak mmg xdpt dtgla...satu sbb jauh,no 2 sbb dlm pantang hehe

Nadiah Sidek said...

happy belated birthday! kita berkongsi bulan kelahiran yg sama rupanya. beza pun setahun je. kena panggil ibu dalila ni kak min la, kan? hehe..

10 said...

bestnya dapat makan kek... umo dah nk masuk 30 ya... tapi rupanya masih comei sweet twenty gitu...

Ummi Salsabila said...

happy belated birthday kak min! soory lmbt wish...
besonye kek.boleh habis ke tu dalila? meh bg aunty skit....hehehe

Nia said...

alamak! happy belated birthday dear! semoga panjang umur & murah rezeki! eh, kita sama tahun la, tapi saya Julai. Tapi, naper ibu Arifa ni nampak lagi banyak muda dari saya ni..huhu..awet muda gitu!

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Happy belated birthday dear.. Semoga dipanjangkn umur & dimurahkan rezeki.. Amin!!

YatieJay said...

Salam Min....lama tak datang sini. Sambut bday ke? Untung betul cik abg nak buat 'majlis' wlpn simple dan cuma bertiga sebenarnya ia lebih bermakna sebab kita dikelilingi org yg plg kita sayang kan?

Nway - wish ni mgkin yg paling lambat tapi akak doakan Min bahagia selamanya dan dikurniakan rezeki dan kesihatan yg baik dari Allah. Amin!

ibu_Arifa said...

TO ALL FRIENDS: Terima kasih semua :) terima kasih juga diatas 'wish' dan doakan anda semua..alhamdulillah Allah masih beri peluang utk saya menyambut ulangtahun hari lahir saya yang ke-29 tahun ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...