nak join? klik banner ni yer

Sunday, August 15, 2010

@ Contest Saya dan Baby oleh Cik Awynn

Sempat lagi pulak sambil dok nanti Subuh saya siapkan entry contest ni: Contest Saya dan Baby Oleh Cik Awynn. 

Dan gambar terbaru saya dan baby saya adalah:



saya nak tag:
1. Kak Syida Gorjes
2. Ibu Luna

Sesiapa yang nak join jugak, sila KLIK link ini yer.. ( http://matahati-aween.blogspot.com)


Banner contest kali ni


tarikh tutup: 9 Sept 2010
photobucket

9 comments:

♥Azie♥ said...

good luck akak..

Ummi Eisya said...

good luck..

Sitisifir10 said...

Padanlah anaknya cantek. ibunya juga lawa :)

Ain said...

gud luck min...

SyidaGorjes said...

thanks min sbb tag akak, tapi akak takde gamba yag cantik dengan aqid.kalau ada pun mesti blur, camne nak masuk ga?huwaaaa!

Ain said...

min, jom join ga ni pulak...

http://aindancontest.blogspot.com/2010/08/giveaway-raya-dari-ms-nor.html

10 said...

semoga berjaya... comei sgt...

Cik Awynn said...

yeay, penyertaan diterima. good luck ye :)

ibu_Arifa said...

TO AZIE: Terima kasih Azie.

TO UMMI EISYA: Terima kasih Fara.

TO SITISIFIR10: Terima kasih kak siti..dlm gambar jer nampak camtu..kat luar biasa2 saje.

TO AIN: Terima kasih kak Ain.

TO SYIDA: Saya pun yang ni jer gambar yg ok..yg lain blur dan anak nak lari jer..hihi.

TO 10: Terima kasih Aten

TO CIK AWYNN: Terima kasih cik Awynn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...