nak join? klik banner ni yer

Thursday, August 5, 2010

@ Buku 555 Saya

Ni adalah buku 555 untuk blog saya, siapa2 yang drop bagitau suruh ambik tag atau award akan saya list kan pada bahagian ini. Kalo tau tulis, nanti lupa pulak..tahun lepas saya listkan dalam kertas, susah. Cara sekarang ni lagi senang sebab kita boleh terus buatkan link ke entry award/ tag yang diberikan itu.


Terima kasih kepada semua yang telah sudi memberikan tag2 dan award2 untuk saya selama ini. Ada waktu free, sure saya akan langsaikan..insyaALLAH..

Last malam tadi, alhamdulillah..dapat lagi award dari Cikgu Lieya. Bila nak masukkan dalam buku 555 ni.. tengok2 dah sampai 7 award dah yang belum saya tempek/publishkan..

Oleh itu, saya pun terpaksa men"jamak"kan kesemua award2 tu dalam entry kali ini. Mohon maaf kalau ada kekurangan.

award: Top Blogger 2010
Daripada Nadiah ---Terima kasih Nadiah :)


award: Interesting Blog Award
Daripada Zie Fauzi Dan Cikgu Lieya --- Terima kasih Zie dan Cikgu Lieya :)


Award: Mommies Blogger Award
Daripada Nadiah --- Thanks Nadiah :)


Award: Blogger Award Friendship
Daripada kak Liennasts --- TQ kak :)

Award: Friendly Blogger
Daripada Mimi --- Terima kasih Mimi :)

Award: Sandwich Selipar
Daripada kak Zaidah --- Terima kasih Kak Zai :)


Award: The Bestest Blog
Daripada Kak Sara - Terima kasih banyak2 Kak Sara :)


Award: Blog Lawa Gila
Daripada Nadiah --- Terima kasih sekali lagi Nadiah :)


Kalau ada lagi apa2 award yang saya tertinggal..sila beritahu yer.

Dan saya nak menghadiahkan kesemua award2  ini kepada pembaca2 blog IBU ARIFA semua, tak kiralah yg follower ker yg silent reader ker..SILA AMBIK YER AWARD INI.. JANGAN MALU2.. JANGAN SEGAN2 TAU. Saya kasi untuk anda...ya anda yang sedang baca ni...sekarang ni.. ambik tau. (kalo tak mau ambik semua pun..pilih lah mana2 award yang anda suka.. tengok!! saya kasi kelonggaran dah ni...janji korang MESTI AMBIK tau)


photobucket

8 comments:

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

yeayyy...nak amik satu lah..

SyidaGorjes said...

huwaaaaa!tak mo!tak mo!

Zaidah said...

zai nyer tag n award ade yang tak terambik lagi....huhuhuhu...tak sempat2 ajelah...

10 said...

tu dia... banyaknya...

AshAnas said...

nak amik yg mn blom dpt lg ek... hihi... muka tembok tul... k.min amik ye award yg shira br tempek tu... tak sempat nk tag org... busy sket...

Nur Faziha said...

hehehe.. nak amik..! nak amik...! tak penah dapat award..! ahahah!! jakun betul..! ekekek.. terima kasih..!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

wah rajinnyer bayar hutang...kita banyak lagik hutang yang tak langsai...sampai dah tak ingat pun

ibu_Arifa said...

Ambil lah..ambil semua pun tak pe..ikhlas nak kasi ni...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...