nak join? klik banner ni yer

Thursday, June 3, 2010

@ Mamaeja & JJC 1st Giveaway: Cutest Baby With Hat Contest

 Nama Anak: Arifa Dalila
Tarikh Lahir: 23 Sept 2008
Nama Ibu: Pn.Min
Email Ibu: ibuarifa[at]gmail.com

Gambar ni diambil ketika bawa Dalila bersiar-siar di sekitar kawasan perumahan kami. Dalila sedang seronok melihat sepasang kupu-kupu terbang berkejar-kejaran berhampirannya.

Pendapat tentang blog mamaeja:
Saya baru jer masuk blog mamaeja ni.. tahu blog ni sebab ada contest, so tak banyak yang pendapat yang boleh saya berikan lagi TAPI buat masa ni, saya suka blog mamaeja sebab warna pink dan tengok2 gambar Assyura yang sangat COMEL!!



Banner penganjur contest di bawah ini:




Tarikh tutup: 17 Jun 2010

Photobucket

12 comments:

Ain said...

gud luck min.....

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

good luck dalila...

comeyy sangat..

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

good luck ye dalila

Ummi Eisya said...

alalaa..tomeiya dia..nampak semua gigi..good luck ye dalila sayang..

p/s-aku terbaca semalam pasal contest ni,mcm berminat je nak join..

mama eja :) said...

hai dear... :) thanks for joining in ye... dalila mmg sgt cute... gud luck :D

[-suziey-] said...

good luck dalila...comellll

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

cutenyer Dalila..
sweeeet sgt..
gud luck, ade chance menang!!!

SyidaMislan said...

dalila pandai posing cantik2, tp aqid tak pandai la...mcm mna nak masuk contest?

mariaariffbaby.com said...

good dear..
;D

zue @ annaleeya said...

gud luck dalila...

rynas said...

comei..comei..comei

10 said...

comei2... good luck...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...