nak join? klik banner ni yer

Tuesday, June 22, 2010

@ Dalila Nak Tengok TV lah Ibu

Disuatu petang...semasa Dalila tengah beesantai kat depan TV

kusyuk tengok kartun..

aikk..nape dia gigit jari pulak?

dia dah nampak dah kamera Ibu..

tak  mau Ibu..nak tengok TV ni.. tak pakai baju pulak tu.



lepas tu...

Dalila pun bangun....LARIKKK...masuk bilik sebab Ibu kacau dia tengok tv.

tu jerlah gambar untuk petang tu..

T.A.M.A.T


photobucket

33 comments:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ala tomeynyer anak dara ni...

Zaidah said...

notti ibu kacau dalila...sampai berpeluh dalila kena kacau ngan ibukan..

Yan said...

comelnyer dier

Suhana Shahril said...

kehkehkeh..ibu dia buat rakaman 18sx

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

hehehe...kusyuk tgk TV yer...

nampak cam dah besar lak dalila ni...

SyidaMislan said...

geramnye dengan dalila niiiiih!macam nak geget jek.

Intan said...

Alahai kesian nya dalila, ibu ganggu ye sayang...nanti aunty tolong babap kan ye :D

Hee hee...den pulok yg nak lariiii nie!

Ain said...

dalila segan tue sbb dia tak berbaju....

♥Azie♥ said...

lebat rambut dalila lebatyer..makin comel azie tgk..geram

Ummi Aisyah said...

ingatkan anak dara ni buat ape la..sian kena kaco ngan ibu yek..

chekna said...

auw... seksi la dalila ni... seksi2 pun cute tau...

sis shuhada said...

eiii comelnya si Dalila ni...

Fiza's said...

eheee.. sweet la

10 said...

dalila tgk tv citer apa? hehehe... ibu kacau dalila tgk tv ya... cian dalila x bleh nak kusyuk dah... cantek la gg dia...

mamaAliff @ salmi said...

cian dalila..mahat2 yer ibu nih kaco dalila tgk tv..hihi...babab ibu nih...ekekek...

Izan Ishak said...

muka dalila sgt comel bila tau ibnu amik gambar dia...hehehe...

Nadiah Sidek said...

comel betul la dalila! geram rasa nak cubit2..nasib baik jauh..hehe..

rynas said...

sian tgk siok-siok kena kacaukan..apalah ibu ni..

Nur 'Atiqah said...

comelnya dia..geram tgk mata tu.. :)

ibu_Arifa said...

TO ANJE: Hihihi..terima kasih Anje.

TO ZAIDAH: tu lah dia mmg jenis cepat berpeluh kak Zai..mcm tak berapa sesuai dok kat Msia jer pattent KULIT dia nih. :P

TO YAN: Terima kasih kak Yan.

ibu_Arifa said...

TO SUHANA: hahaha.. tak baik tau buat rakaman 18sx gitu.. ni just ambik gambar muka jer.

TO IBU DAMIA: hihi..kami yg hari2 dok mengadap dia ni lagilah Ayu.. dah rase mulut dia tu ckp dah mcm org dewasa dah..tp time berry kena org tolong cebuk kan lagi :P

TO SYIDA: jgn lah gigit... kalo nak gigit juga..larikkkk..selamatkan diri!

ibu_Arifa said...

TO INTAN: Hahaha..kacau sekali sekala jer kak intan. geram tgk dia khusuk sgt tgk citer tu.

TO AIN: hahaha..agaknyer lah kak Ain..sebab tu kot.

TO AZIE: ramai gak org ckp mcm tu.. baru jer bulan Feb aritu kak min buat rambut Helly Berry kan.

ibu_Arifa said...

TO UMMI AISYAH: kacau dia sekali sekala cik Yah..geram tgk dia..panggil2 buat tak dengar pulak tu.

TO CHEKNA: Terima kasih..seksi yer.. alamak!!

TO SHUHADA: Terima kasih ;)

ibu_Arifa said...

TO FIZA: Terima kasih Aunty Fiza

TO 10: Terima kasih..gigi tu sebab dah 2kali g jumpa doktor gigi lah..kalo tak sure berkarat dah tu.

TO MAMA ALIFF: Adus..lagi sorang mau babab Ibu.. larik cepat...sembunyi..shhh

ibu_Arifa said...

TO IZAN: Hahaha..dia ni jenis tak berapa suka ambik gambar tau kak Izan..dah la kamera lama..yg jenis keluar cahaya merah tu dulu..sure kena tang mata or muka dia..so dia cepat2 toleh ..tak suka bergambar.

TO NADIAH: hihi..jangan lah cubit Aunty.. Ibu cakap Safiyyah lagi geram sebab ter sangatlah bam-bam kat pipi dan peha dia tuh..grmmmmm

ibu_Arifa said...

TO RYNAS: gurau2 manje dgn dia di petang hari..

TO NUR ATIQAH: Terima kasih..terima kasih juga sebab singgah di blog saya ni :)

nza said...

lama xjengah...wah, dalila dh besar la n makin comei...

Ummi Eisya said...

eii tak malu...sian nak tgk tv sampai keluar air liur..hihiiiii...

sz | m.s.s said...

dalila ni mmg pemurah senyuman...suka untie nengok! ihiks...

mama_umar_maryam said...

apelah ibu ni..kacau ajeee..hik3

'NuReeN' said...

mmg khusyuk sungguh tgk tv.. malu la x pakai baju..
jom jwp tag ni
http://nureenasir.blogspot.com/2010/06/anugerah-terhormat-top-blogger.html

Wansteddy Tales said...

cantiknya gigi arifa. tiut2 je senyumannya. cmne la nak bagi anak suka berus gigi ni min? rungsing hakak anak dara hakak xnk berus gigi haih

Farra Dhelina said...

so cute!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...