nak join? klik banner ni yer

Monday, June 7, 2010

@ Giveaway "Cayang Ibu"

Sayang telah di tag oleh empat orang bloggers untuk GA ni, iaitu Zie Fauzi, Ibu Ayra, Shuhada dan Momma Mia. Terima kasih kerana men 'tag' saya yer kawan2 semua.

So, ini entry saya untuk Giveaway "Cayang Ibu" kali ni.


nak letak gambar penganjur GA yang baik hati ni dulu okey..

Kak Emma dan baby Imanina yang cute



dan..bagi memenuhi syarat GA ini..

gambar ini telah saya pilih
*
*
*
*



Gambar ni diambil semasa di UUM.. menghadiri konvokasyen SIL. Dalila ketawa sebab di keletek oleh saya dalam gambar tu..hahaha menari

dan mereka2 ini pulak akan ditugaskan (ditag) untuk giveaway ini..

1. Ash Anas
2. Mommy Yen
3. Ibu Rizqullah
4. Whitey Mommy
5. Syida Gorjes


Yang lain nak join pun boleh jugak..klik kat sini yer kawan2

Tarikh tutup: 30 Jun 2010



Photobucket

8 comments:

rynas said...

ibu DAN ANAK YG COMEI

Ummi Eisya said...

tomei2..good luck dalila..

Ibu Ayra said...

gudluck min....

AYU said...

good luck...ayu join jugak.

10 said...

semoga berjaya... dua2 cute...

SyidaMislan said...

thanks for the tag...insyallah n3 hjg minggu bole kan? hmm....nak tag sape lagi ek?

sz | m.a.s.s said...

ihiks..nmpk tiakkkk dalila! :))

Momma Mia said...

good luck Min. Aksi yg sweet & comel from ibu & anak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...