nak join? klik banner ni yer

Saturday, June 19, 2010

@ Cutest Baby Face Contest By Mama_Aqish

Lagi satu contest yang dianjurkan oleh Mama_Aqish.

Gambar Dalila ni saya ambik di celah2 grill pintu rumah kami, so nampak sikit besi grill tu kat sebelah kanan gambar. Tak pe kan..

NamaAnak :Arifa Dalila
Nama Panggilan Anak: Dalila
Umur Anak: 20 bulan ++
Nama Ibu: Min


Saya kenal dengan Mama_Aqish/Anje sejak bulan April 2009 lagi. Ketika itu, Mama_Aqish menganjurkan contest di blognyer. Suka berkawan dengan Mama_Aqish sebab dia tak kedekut ilmu.


Banner contest kali ni:

Penaja-penaja contest ni:


dan



Kalau ada yang nak join dan memeriahkan contest ni..sila KLIK SINI yer..


photobucket

20 comments:

Zaidah said...

good luck yer ibu arifa...

Ummi Eisya said...

good luck dalila..leh menang lagi ni..

Ya ALya said...

macam sama je baju dalila ni dengan anak ya mysara.....

tak silap baju dora kan.....

10 said...

good luck...

nadnye said...

goodluck, nak join ker tak nak.. hmm

LYaFRINA said...

gud luck..
tomeiii laa

ummu said...

comelnya Dalila.Subhanallah cute sangat (geram sebab takde anak girl)good luck ya

ibu emy efy eqy said...

makin comel dalila

good luck dalila...

maya amir said...

mesti boleh menang:) good luck..

ibu MZW @ farah idayu said...

cutenye anak dara sowang ni..hehe~ gdluck ye dalila dan ibunya. semoga menang la ;)

SyidaMislan said...

good luck! ada chance menang nih!

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

tersangat comeyll dalila dalam gambar ni...

insyaallah...kalau ader rezeki tak kemana...good luck

Suhana Shahril said...

God bless u alwiz!

rynas said...

cmel...comel..comel..(ikut Upin & Ipn ya)

Ummi Aisyah said...

gud luck dalila tomey..

ibu_Arifa said...

TO UMMI EISYA: Terima kasih Fara :)

TO ZAIDAH: Terima kasih Kak Zai

TO YA ALYA: hihi..betul lah tu baju Dora..suka tengok dia pakai baju ni.

TO 10: Terima kasih :)

ibu_Arifa said...

TO NADNYE: Terima kasih..join lah kak Nad..jom!

TO LYAFRINA: Terima kasih :)

TO UMMU: Terima kasih Ummu..terima kasih juga sebab singgah di blog saya ni.

TO IBU EMY EFY EQY: Terima kasih kak!

ibu_Arifa said...

TO MAYA AMIR: tengoklah kalo ada rezeki Dalila ker tak kak Maya.. sopport kwn2 punya contest nih. jom lah join kak maya.

TO IBU MZW: Terima kasih.. good luck to you too yer.

TO SYIDA: insyaallah kak syida..kalo ada rezeki Dalila kali ni.

ibu_Arifa said...

TO IBU DAMIA: Terima kasih.. betul tu Ayu..kita mencuba jer ..tp semua terserah pada rezeki masing2 kan.

TO SUHANA: Terima kasih kak Ana :)

TO RYNAS: Terima kasih kak Rynas.

TO UMMI AISYAH: Terima kasih Ummi, jom lah join jgk Aisyah.. jom memeriahkan contest kawan kita ni.

Aril Lanang said...

lepas ni dapat adik lak dalila..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...