nak join? klik banner ni yer

Thursday, June 10, 2010

@ Go Go Green Cutest Baby Contest by Mama_Aqish

Kali ni entry contest pulak...
Contest yang dianjurkan oleh Mama_Aqish dan penaja  ManjakuSayang Collection.

Gambar yang saya pilih dibawah ni baru jer disnap 8 Jun baru2 ni...masih panas2 lagi tuh.

Nama Anak: Arifa Dalila
Umur: 20 bulan
Tarikh Lahir : 23 Sept 2008

Ceritakan sikit kenapa saya follow dan suka terjah blog Mama_Aqish dan sejak bila saya kenal blog Mama_Aqish ni? sebab2 nya adalah...

**  kerana blog Mama_Aqish banyak cerita2 tentang kekeluargaan, cerita2 berkisar tentang anaknya Aqish, mambaca dan melihat keletah lucu Aqish yang tak jauh bezanya dari umur anak saya, Dalila.
** Selain itu saya membaca kisah2 tentang nusery dan pengasuh Aqish yang boleh saya jadikan panduan sekiranya saya ingin mencari pengasuh Dalila kelak.
** Blog Mama_Aqish juga banyak menceritakan hal2 berkenaan cara untuk "membuat duit" dengan blog..iaitu munggunakan NUFFNANG.. banyak tutorial2 yang berguna ada di sediakan di blog Mama_Aqish ni.
** Terdapat juga informasi berkenaan dengan "sale" atau jualan murah ada di sini...senang lah nak rujuk dan nak tahu bila dan dimana tempat "sale" tu akan diadakan..klik je blog Mama_Aqish ni..

Saya mengenali blog Mama_Aqish ni sejak 1st contest yang dianjurkan..rasanya April 2009. Time tu tak berapa banyak macam sekarang nih. Rasanya blog Mama_Aqish ni sebagai pelopor contest2 baby yang simple2 gini.

Kalau anda juga mahu join contest ni..sila klik SINI.

Terima kasih kepada penaja kali ini:




Photobucket

11 comments:

SyidaMislan said...

good luck ibu arifa!
kita segan nak masuk contest ni sebab bukan pengomen yg tegar...huhu

10 said...

good luck... cute la... nek keta p mana ni dalila?

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

alahai...lembutnya muka dalila...nampak sgt sweet..

good luck..

AshAnas said...

anas pun nak join... tp gambar dok dlm kamera lg...

wish dalila best of luck!

[-suziey-] said...

good luck dalila..

sz | m.a.s.s said...

good luck ibu dalila!

Ummi Eisya said...

comel..mesti menang lagi la ni..good luck dalila..

rynas said...

wah hijaunya mata achik ...hehheh. Good luck..

maya amir said...

dalila ni pakai kaler ape pun tetap comel:)

mama zharfan said...

me singgah tgk pic..good luck!

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

ok lulus...satu lagik contest tak mau join ker???still sempat lagik k

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...