nak join? klik banner ni yer

Tuesday, June 8, 2010

@ Hadiah Contest Meneka Warna Sebenar- DAH ON THE WAY

Kelmarin pagi saya dah ke pejabat pos untuk memngeposkan hadiah2 untuk contest Meneka Warna Sebenar yang saya anjurkan baru2 ini.

voucher KFC untuk kamu..

sampul pos express..semoga selamat sampai ke tangan penerima

Maaf kepada pemenang2 yang bertuah saya kerana terpaksa menunggu. Bulan lepas agak sibuk (Abah masuk admitted..pastu Dalila pulak demam..balik kampung pulak lagi).

Harap penerima2 hadiah untuk contest saya ini, suka dengan hadiah yang simple2 ni.. sekiranya ada apa2 kekurangan... harap di maafkan..1st time anjurkan contest...banyak yang kena belajar lagi untuk next contest nanti..insyaallah.
*
*
*
*
*
*
*
Terima kasih kepada semua peserta2 (yang menang mahupun yang tidak menang) yang telah sudi join contest ini tempoh hari. Saya amat menghargai penyertaan dan sokongan anda itu.
 
"jangan lupa, singgah selalu sini yer kawan2 Ibu saya "


Photobucket

12 comments:

rynas said...

Min ok ler..tenkiu nooo...

[-suziey-] said...

waaaa bestnye dpt vochure..tp diriku tdk bertuah..huhu

mommyYen said...

ececeh..cantiknya puteri sorang ni..hehe

mamaMUHAMMAD said...

bestnye dapat voucher kfc.....mcm mana dapat haaa...????nak jugak...hehe
tiap2 minggu g makan kfc..hubby suke..anak pun suka..hehe..
dalam 2minggu ni da 5kali makan kfc..

ezah_leo said...

dah sampai dah kak.. tq ye.. ^_^

♥Azie♥ said...

BESTNYER

10 said...

bestnya depa dah nak dapat hadiah...

comei la dalila...

ibu MZW @ farah idayu said...

ibu arifa,saya kempunan nk join contest yg ibu anjurkan aritu :( bila mau anjurkan lagi? ehehe..ade rezeki nk join la...pasni jgn lupa habaq noo..haha~ neway, congratz berjaya anjurkan contest ;)

ibu_Arifa said...

TO RYNAS: sama kak rynas..

TO SUZIEY: jangan cakap mcm tu..sedih aku dengar... lain kali mungkin rezeki suziey pulak..insyaAllah

ibu_Arifa said...

TO MOMMY YEN: terima kasih mommy Yen.. kiss2 utk Yen yen yer nnt.


TO MAMA MUHAMMAD:..nak jgak yer.. nanti ada contest lagi saya bg kat mama muhammad pulak ye..insyaAllah ..kalo ada rezeki :)

ibu_Arifa said...

TO EZAH: alhamdulillah dah sampai yer.. terima kasih sudi join..:)

TO AZIE:.. besttt..mesti lah best dapat hadiah.

ibu_Arifa said...

TO 10: terima kasih aten..

TO IBU MZW: okey2..nanti saya roger ibu MZW kalo nak buat contest lagi..
terima kasih....baru saya rasa jadi penganjur contest ni bukannyer senang jgk..huhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...