nak join? klik banner ni yer

Friday, June 18, 2010

@ Gara-gara FIFA: Dah TER Mimpi David Beckham Dah

Mula2 nak minta maaf dulu kat my Hubby.."jangan marah/jeles yer sayang..i tetap love you tau".


Huhuhu..saya ni bukan lah peminat sport..kat sekolah dulu2 pun tak aktif pun..main sekadar nak cukup syarat jer. Termasuklah kalo bercakap tentang bola sepak..memang zero knowledge langsung! Sapa main team apa.. saya juara tetap game tu ker..memang saya tak ambik pusing.

Sekarng kan FIFA.."cawan dunia" ker apa tuh.. So, TV sebijik je dalam rumah, terpaksalah saya tumpang sekaki dengan my hubby tengok bola dan sekali2 saya tukar jugak channel  jugak.. Tapi entah macam mana..malam tadi boleh pulak saya termimpi si mamat ni... yg kat gambar bawah ni..


Nama mamat ni jer saya kenal/ingat kalo ditanya siapa pemain bola sepak antarabangsa..huhu.. 1st time ni mimpi celebrity ni.. selalu tidur jarang mimpi. Nak tau cam ne Mr.David ni dalam mimpi saya.... (bukan cerita mimpi basah yer kawan2)

saya mimpi saya tengah kat sekolah menengah time tu (pakai uniform sekolah tau)..semua watak sampingan pun muka kawan2 sekolah ku jer. Nak dijadikan cerita pulak, IN REALITYnyer- kitaorang sedang merancang nk re-union time raya nnt..mungkin tu yang leh mimpi guna "pelakon tambahan" kawan2 sekelas saya tuh.. hihihi.
Mr.David ni datang sekolah saya sebab tengah ada hari sukan sekolah, so saya yang kena jaga dia haritu. Saya bawa di ke kelas, duduk2 kat kelas jer..so kawan2 kelas sebelah kire macam jeles lah.. nak jugak ambik gambar dengan Mr. David ni. Saya pun jadilah "kameraman" tak bertauliah kat kawan2 saya tu. Banyak mimpi pun part2 pasal budak sek jeles nak ambik gambar jer... pastu saya bawak dia gi makan cendol :P then TAMAT..(terjaga dah pastu)

huhu..korang pernah mimpi artis/celebrity jugak tak? kongsi lah..

photobucket

30 comments:

jammbush said...

wah beckham tu.. huhu.. pernah mimpi angelina jolie! huhuhu

Hati Ema said...

wah......mimpi david bekem tu... hahaha

dah terlalu lama aku tidak bermimipi...

miera said...

haa.haaa.kelakar la kak min nie..hii.hii..miera pun penah mmpi gak..dating gan fahrin ahmad..kihh.kih..minat sgt kt fahrin smpai termimpi2.. =)

10 said...

hehehe... saya pun nak cendol jugak la...

aryanie fairuz said...

bestnye mimpi... nasib baik bini die xikut skali dlm mimpi... hehhehee..

Aril Lanang said...

saya mimpi apek kena tangkap..

SyidaMislan said...

mimpi david beckham? international la mimpi tu. kita punya local jek. anuar zain, ilebiu!

ibu emy efy eqy said...

jika bermimpi tak salah. kita bukanya sedar masa tuuu...

Zaidah said...

bestnyer dapat mimpi pun jadiklah...lagi best klu dia ajak makan ker berborak ker...seronoknyer...

mumyShaneQeisha said...

hehehe best juga dapat mimpi mamat handsome ye ibu arifa..saya pun gila bola nie..ikut hubby juga

Izan Ishak said...

min...
kak izan pun baru2 ni ada mimpi artis jugak.
dah lah tu...ada aksi yg patut dicerita pulak tu...
nak tau sapa? ~rosyam noor...hahaha

♥Azie♥ said...

WAH KAK MIN SAMPAI TERMIMPI2 YER...

kakyong said...

sejak anak 3 ni, tidur pun xdan nak mimpi.. sat sat kena bangun.. rasanya dah lama tak nermimpi... ;)

Ummi Eisya said...

ya ampun..sian termimpi lagi tu..nampak tul ko ni terbawa2 time tgk bola tu..tapi klu jumpa betul best gakkan..mimpi tu maknanya,ko nak muda semula..sebab mimpi waktu sekolahkan..hihiii

YatieJay said...

Akak pernah mimpi Bradd Pitt (masa belajar2 dulu memang minat habis, siap rasa frust bila dia kawin dgn Jennifer apatahnamanya tu....)

Konon2 Bradd Pitt nak ngurat akak, tapi akak buat2 jual mahal (gila perasan akak ni!).

Tiba2 boleh terjaga...akak cepat2 tutup mata semula dan cuba sambung tido tapi apakan daya...Brad Pitt lak yg jual mahal takmo muncul semula...sedih!

Ely Hasrul said...

wow beshnye hihihi

ibu_Arifa said...

TO JAMBUSH: huhu..dasyat ko..mimpi minah seksi tu lagi.. wow!

TO EMA: Tu lah..aku pun sebenarnyer dah lama tak mimpi2 jgk.. tp bila termimpi mamat tu.. nak tergelak pun ada :P

ibu_Arifa said...

TO MIERA: huhu..dengan fahrin ek.. hahaha.. dasyat tu sampai termimpi.. kak min tak minat sgt pun dengan david bekem ni..tp tulah ..dia pulak leh masuk dalam mimpi kak min pulak..lawak2.

TO 10: okey2..kat sek ada jual cendol pulut..best!

ibu_Arifa said...

TO ARYANIE: hihi..tak tahan lah kalo sampai bini dia ikut sekali..awal2 lagi saya dah terjaga rasenyer..huhuhu

TO ARIL: Amboi..mimpi Apek ek.. minat apek ker Aril?

ibu_Arifa said...

TO SYIDA: huhu..anuar zain tu..suka jgk dengan anuar zain.. tapi kalo leh ..tak mau dia msk dalam mimpi kita w/pun minat... sbb taK mau "bertambah2" minat pulak pas tu.. hihihi

TO IBU EMY EFY WQY: tu lah.. bukan nyer kita sedar dan boleh pilih sapa yg nak masuk dlm mimpi kita kan..

ibu_Arifa said...

TO ZAIDAH: dapat berborak??.. malu lah daku.. english hancus.. kang jumpa hai2 bye2 jer saya tau..

TO MUMMYSHANE: oo..minat bola yer.. baguslah sama minat dgn hubby. tak de lah bosan, tgk bola sama2.

ibu_Arifa said...

TO IZAN: OOOO..kak izan mimpi hero malaya yer.. romantiknyer. hahaha..cerita lah kak Izan.

TO KAKYONG: samalah kak yong..tidur selalu terjaga..anak ku menyusu badan lagi kan, tapi tu lah..tiba2 lak leh termimpi encik David nih.. parah2..

ibu_Arifa said...

TO AZIE: HIHI..Sekali sekala Azie..kasi lah can akak nak dating jap :P

TO UMMI EISYA: huhu..tu lah..alangkah best nyer kalo dapat patah balik masuk sek balik.. takkan kusia-siakan..apa yg telah ku abaikan dulu2 tu.. sure top student aku kat sek tu Farra :)

TO YATIEJAY: huhu..mimpi mamat hensem yg kita minat tu yer. memang best lah mimpi akak nih. huhu..sayang akak terjaga pulak pastu..adoi!! ruginyer..

rynas said...

wah mimpi beckham..akak tak pernah ler pulak mimpi selebrity ni..nak ler juga try mimpi tapi tak menjadi pun huhuhu

rynas said...

wah mimpi beckham..akak tak pernah ler pulak mimpi selebrity ni..nak ler juga try mimpi tapi tak menjadi pun huhuhu

rynas said...

wah mimpi beckham..akak tak pernah ler pulak mimpi selebrity ni..nak ler juga try mimpi tapi tak menjadi pun huhuhu

rynas said...

uhh beckham tuh..
tak penah ler pulak mimpi selebriti setakat ni..

sz | m.s.s said...

ihiksss...saba je la...smpi ke david..posh dtg skali tak? :p

Ummi Aisyah said...

haha..siap mimipi tu ..dahsyat gak penangan world cup ni

Yan said...

akak ni mmg antu mimpi... macam2 mimpi ade... klu mimpi ngan artispun ade.. plg tak menahan penah mimpi mawi.. muahahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...