nak join? klik banner ni yer

Saturday, August 1, 2009

@ i'm back!!


Assalamualaikum..
Lama benar tak online rasanya.. rindu sangat nk tengok blog kawan2 dan blog sendiri . Email pun sama jugak..dah dekat 30 jer email dlm inbox yg baru masuk..ada email dari friendster, facebook, email dari kak yong (sbb jadi juri contest main air kt blog dia tuh), dan bestnye bila baca satu email yg beritahu Ibu adalah antara pemenang giveaway..Alhamdulillah.. tp maaf lah penganjur...saya baru jer online- jd lambat lah reply email ni. Ibu tak online sbb ada prob sikit dgn pc nih..harini (Sabtu) baru sempat p cari 'ubat' kat kedai pc depot.

Kat sek ada internet gak..tp slow..malas nk menunggu lama. Lagi pun hujung bulan nih, banyak kerja sikit sbgai guru tingkatan...nak kena 'tutup' buku kedatangan murid..naik juling mengira kedatangan pelajar untuk bulan Julai dalam petak2 kecil tuh..nasib baik tak sampai 30 org pun pelajar dalam tingkatan Ibu ni. Tp still banyak kena kire sbb ramai yg 'ponteng'...boleh pulak dalam sepanjang bulan (Julai)..sekali jer dia hadir...

Nanti malam sikit..pas Arifa tidur...Ibu singgah dan tinggal jejak kat blog kawan semua ok :)



9 comments:

zura@iwan said...

salam...sebuk kan skrg dh jg cikgi....hehehe

kakyong said...

dah jd cikgu yer ibu arifa...
xper walaupun hanya sebulan ajor baik2..
sebulan pun tetap berjasa pd anak bangsa... ;)

Gieyana said...

kesian dier..bz!hiks...

NaDiaH SiDeK said...

welcome back ibu arifa! hehe. jgn lupa ke blog sy skali ye ;)

10 said...

ye lah... mmg bz jadi cikgu ni... balik umah pn masih ada keja yg kena siapkan... yg penting keja dgn niat ikhlas kerana Allah ek...

Mama-Danish & Sarah said...

dapat adiah telur ya... masak separuh sodap tu....hihihi

zue_annie said...

bz nya cikgu fatimah ni hikhkhik...apa2 pon i like that pic

zaza@mamaHanin said...

pandai cik dalila main cukk-cakk!!

Ummi Salsabila said...

rindunyer kat dalila..
ibu sibuk yer..
nnt emel US bole?
raudhahishak@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...