nak join? klik banner ni yer

Friday, August 28, 2009

@ MamaFc.com Photo Contest-Vote Arifa

Semalam jejalan blog kawan2.. ternampak iklan mamaFc.com...cakap tgh ada photo contest..

Teringin sebenarnyer nak join..sbb contest MamaAqish yg baru2 nih..tak sempat nak join...entry dah buat dah cuma ada sikit2 lagi yg lum siap. ..tiba-tiba kat sek dan rumah TERAMAT LAH banyak kerja lah pulak time2 dekat2 nak dekat tarikh tutup contest Mama Aqish tu..last2..tak sempat nak post entry..simpan saja dlm draf.. (tu lah..time2 free..suka bertangguh kerja..last2 tak sempat join)

So, saja nak cuba nasib pulak untuk contest MamaFc.com nih..menang atau kalah..Ibu tak kisah.. lagi pun semua berdasarkan undian pengunjung web MamaFc.com..

Vote lah saya yer nanti..Terima kasih :)

Vote rank nyer seperti berikut:

1 = cute
hingga
5 = the most cutest
Taip vote rank (dari 1 hingga 5) pada ruangan komen pada link DI SINI
atau
klik pada gambar banner yg disebelah atas-kanan blog Ibu ini...


Untuk membolehkan anda untuk tolong VOTE Arifa..anda perlulah menREGISTERkan diri anda di link ini atau di web MamaFc.com.


tarikh akhir vote: 15 Sept 2009

9 comments:

kakyong said...

arifa memang cute...
semakin cute..
nanti kakyong tolong vote.. ;)

nza said...

good luck arifa!!!!

Gieyana said...

All the best yer..ada gak joint utk Nureen..suka2 jer...:)

miemiey said...

cute nyeeeeee ank dia...lawa kan...smoga berjaya yee...bila laa time saya nk dpt bb girl ni...tak sabar nk berhias tu bby girlz..huhu...

Ummi Salsabila said...

good luck dalila..ok2.no prob..dalila cute punyer psl..nnt aunty vote yer..

kiss kiss..kiss:)

Kakak said...

All the best Arifa,
Insya Allah nanti nak vote...

10 said...

nanti check ek... betul ke org vote kat ctu... kalo x betul, bgtau ek...

Mrs. Adz said...

dah vote for dalila..good luck..dalila cute la..

ibu_arifa said...

TO ALL: terima kasih yer kawan2, sbb tolong vote...malu lah pulak...saja jer masuk nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...