nak join? klik banner ni yer

Wednesday, August 26, 2009

@ Happy Birthday..


Hari ni, 26 Ogos...adalah hari ulangtahun kelahiran Ibu. Kali ni..umur Ibu dah masuk ke angka 28 tahun.

Alhamdulillah..Allah masih beri peluang Ibu untuk terus menjadi hamba-Nya..
Masih mampu menjaga kepada Abah dan Arifa..setiap hari..
Dan masih lagi BAHAGIA bersama keluarga kecil kami miliki skrg..

TERIMA KASIH YA ALLAH!!!
KU BER SYUKUR ATAS SEGALA PEMBERIAN MU INI..




Memang rasa cepat jer masa berlalu.. HARI NI umur Ibu dah dekat 30-an dah.


p/s: semalam birthday kak Akma..SELAMAT HARI LAHIR kak AKMA!!
dan
anak Ummi Khayra...HAPPY BIRTHDAY KHAYRA AMIRA!!

44 comments:

♥Azie♥ said...

hepy besday .moga di murahkan rezeki & sentiasa sihat..amin..kita lahir bulan yang sama tahun berbeza..azie tahun 1982.

LoVEaQshA said...

Selamat Ari Lahir kak...!~!
Akak nyer bfday arini sm ngn mama zura arini..

Semoga akak sentiasa dberikan kesihatan yg baek untuk meneruskan perjuangan akak!~!

Salam perkenalan. Selamat Berpuasa..

kakngah said...

happy birthday
semoga murah rezeki
panjang umur
bahagia selalu

AziE-rAh said...

Salam Ramadhan...
Happy Birthday Ibu Arifa.
Semoga tahun ini Ibu Arifa mendapat lebih banyak kebahagiaan.
Ari nie puasa.. So celebrate birthday lepas berbuka le erk?

mamaAliff @ salmi said...

bzday kite selang sehari je ek..hihi...happy birthday ibu arifa...:)

AiNeRzA said...

Selamat hari lahir...semoga panjang umur dah dimurahkan rezeki...bila lagi nak tambah'rezeki'?..hihihihi

zue_annie said...

salam min...

wish u many more happy returns of the day

harap apa impian min akan jd knyataan

be a good daughter to your family, be a good wife for your hbby n good mother for arifa

rieda96 said...

happy besday. smg pjg umur, mrh rzki..

ema mummy meen said...

Hepi Birthday Ibu..... Kirim salam kat dalila ek? hehehehe lawo kek...

Nadiah Sidek said...

happy birthday ibu dalila! smg diberkati Allah & dimrhkn rezeki. beza setahun je kita. sy genap 27 thn 23 Ogos baru ni :)

ita zakaria said...

salam ibu arifa, hepi birtday, semoga panjang umur, murah rezeki, sentiasa diberkati Allah dan menjadi ibu yang penyayang pada arifa dan adik2nya nanti. InsyaAllah...

(umur kite same lah, lahir 81 kan? bukan lah kite ni kakak...hehe! terasa tua saya....ouuhh!! :)it's ok..)

AkMa said...

Happy 28th b'sday to ibu arifa..

akak doakan semoga dipanjangkan umur,dimurahkan rezeki dan sentiasa bahagia di samping keluarga tercinta..

selang sehari je b'sday kiter yerr..hehhe..senang la nak ingat..

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

selamat hari lahir..

mama auni firdina said...

happy 28th birthday ibu arifa..moga pjg umo n dimurahkn rezki..happy selalu & bertmbh bahgia disamping suami n arifa yg comel;)

Momma Mia said...

Happy bufday Ibu. Semoga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki. Semoga berbahagia slalu di samping tercayang. Amin!!

lin said...

salam...happy birthday ibu arifa!!! =)

azzul said...

happy bersday...semoga panjang umur n dimurahkan rezeki ye..bila nk bg dalila adik huhuh

QISFA ENTERPRISE said...

Selamat hari lahir...
semoga panjang umur...
dimurahkan rezeki...
dan diberkati Allah selalu...

nadnye said...

Selamat menyambut ulang tahun yang ke 28 tahun.. muda lagi tu..

Putra Mama said...

dah 28 th yer.. sebaye la kiter.. tp sy tunggu lg 4 bulan.. heheh ;)

MeL said...

Happy 28th bday Ibu Arifa! ;) semoga happy2 slalu disamping family tercinta..

YatieJay said...

Tahniah....dah bertambah usia semestinya seiring dengan bertambahnya kematangan diri....

; )

Mrs. Adz said...

Selamat Hari Lahir..moga apa yang diimpikan akan menjadi kenyataan..moga bertambah anak..moga hidup diberkati Allah..

wei,ko dah 28 yek..dah nak tua tu..lagi 2 tahun dah nak 30..bersediala dengan alam 30an lak ye..(macam la aku ni muda lagi..padahal sebayakan..hihiii)

ape hadiah dari en somi mu..

mana pic dalila...aku rindu ar ngan keletah dalila tu..

MaizaC'Joe said...

happy birthday ibu_Arifa
moga d panjngkn umo d murahkn rezki n bahagia d dunia jg d akhirat.. insyaallah.. amin..

Jiey^Mien said...

Happy befay ibu arifa..
semoga terus berada di dalam rahmatNya.. =)

Ibu Ayra said...

happy Birthday min....
semoga sentiasa berbahagia di samping suami dan anak tersayang....

IBU AMY AFY AQY said...

HaPpY BiRThDay ibu arifa. Kak Wa doakan semoga ibu arifa berbahagia sentiasa bersama anak dan suami. Esok singgahlah ke blog "selagi IDEA mencurah" sbb akak nak hantar birthday card kat ibu arifa.

PadNani~~{@ said...

Happy befday ibu Arifa!:)
ku doakan moga pnjg usia, dilipatgandakan lg rezeki, bahagia sihat selalu di samping yang tersayang..

Hugs kisses befday mummy mwaaahs

Happy 11 months to Arifa cayang juga mwaaaaaaaahs

QQ said...

happy bday..ibu arifa..moga pnjg umur n murah rezeki n diberi kesihatan rohani dan jasmani...amin..

SuFarizan said...

happy birthday ibu arifa..moga sentiasa sihat, dimurahkn rezeki, dipanjangkan usia dan bahagia di dunia dan akhirat..moga ceria sll disamping family tersayang..

ibu_arifa said...

TO AZIE: Terima kasih Azie...sama bulan jugak kan..ingtkan Azie sama tahun 1981 jugak..rupanya lagi muda dari saya rupanya..thanks ye.

TO LOVEAQSHA: Terima kasih Zura..Semoga bonda Zura pun sentiasa sihat jugak yer..thanks :)

TO KAKNGAH:Terima kasih kakngah..ingatkan lagu td..hihihi

TO AZIE-RAH: terima kasih Azierah..terharunyer..tak de celebrate2 kot..makan kek jer..thanks yer Azierah.

TO MAMAALIFF: thanks..happt belated birthday to mamaAliff juga yer..

ibu_arifa said...

TO AINERZA: Thanks for the wish..tambah "rezeki"?? insyaAllah..

TO ZUE ANNIE: Thanks kak zue..sayang kak zue..

TO RIEDA96: Terima kasih Rieda..

TO EME MUMMY MEEN: Thanks Ema. Sedap kan tgk gambar kek tu..nak sikit?

TO NADIAH: Terima kasih Nadiah..and Happy belated birthday to you too..kiss2 to safiyyah yer.

ibu_arifa said...

TO ITA ZAKARIA: Thanks for the wish kak ita..sorry dah terbiasa panggil "kak ita" dah..bukan nak cakap ita tua..tp as a respect jer..kan saya panggil gitu sejak kita mula2 kenal dulu lg..maaf kalau terasa..saya lahir sama tahun Ita lah 1981..

TO AKMA: Terima kasih kak Akma..yer lah tak sangka pulak birtday kita dekat2..hehehe..mmg senang nak ingat lah nnt.

TO YANADZUL: Terima kasih :)

TO MAMA AUNI FIRDINA: terima kasih mama Auni..kim salam to Auni bam bam yg comel tu yer..

TO MOMMA MIA: Terima kasih Momma Mia..ya..saya pun nak amin kan juga wish tu..aminn!

ibu_arifa said...

TO LIN: Terima kasih kak Lin..terima kasih kerana sudi singgah sini juga ya :)

TO AZZUL: wah..kak liza tanya pasal adik utk dalila??..waaa..nnt2 lah..parut ceacer aritu pun dok terasa ngilu lagi..hihihi..thanks for the wish :)..kim salam Naufal yer.

TO QIAFA: Thanks aten..semoga biss aten berjaya yer nnt..

TO NADNYE: Terima kasih kak Nadnye...muda lagi ker?..suka suka nih dgr nih :)

TO PUTRA MAMA: hehehe..baru 28 hari nih..ooo hujung tahun baru 28 ker? leh enjoy lagi lah nih..

ibu_arifa said...

TO MEL: Terima kasih Mel..aminn

TO YATIJAY: Thanks kak Yati..aduhh..kata2 penuh bermakna tuh..hihihi

TO MRS ADZ: Thanks Farra..amboi..ko mengata kt aku yer..hihihi..hadiah dr encik somi kena tanya dia lah dulu...pic dalila? nnt aku ambik yer..dah lama rasa tak tangkap gamabr dalila..dok ambik video jer..tapi tak leh nak upload plak :P..hampeh!

TO MAIZA: Thanks maiza..aminn!! salam perkenalan yer Maiza

TO JIEY: Terima kasih Jiey..aku amin kan wish mu itu yer..aminnn!!

ibu_arifa said...

TO IBU AYRA: Terima kasih Kak Ros...nnt raya ..ada rezeki InsyaAALAHH kita jumpa yer..

TO IBU AMY AFY AQY: Terima kasih kak Wa..terharunyer..saya dah singgah dah td..cuma tak leh nak drop komen jer..dua2 blog akak gitu jugak..ruang word verification tu tak de..'word' nyer ada..dah byk kali saya try..anyway..TERIMA KASIH yer KAK WA :)

TO PADNANI: Terima kasih Kak Nani..aminn!! nak hugs balik jugak nih :) kim salam to Hafiy yg comey tu yer..

TO QQ: terima kasih QQ..AMINN!! terima kasih sekali lagi:)

TO SUFARIZAN: Terima kasih Kak Su, lama menyepi...mujur masih ingat kat saya lagi...thanks for the wish yer kak Sue.

Intan said...

Happy 28th birthday min! May all ur wish comes true kay dear :)

nza said...

hepi besdy....moga pjg umur, murah rzeki n bhgia slalu....muda lg tuuu....

gee ryder said...

hepi bday 2u!

smoga murah rezki n dipanjangkn usia..amin

hubby bg hadiah pe? hehe

CuTeMiUt78 said...

selamat ulang tahun ya.. semoga tercapai segala impian..
besdau kita berselang hari..
besday akak hari ni 27/8

Mama-Danish & Sarah said...

HAPPY BIRTHDAY DIK...

SEMOGA PANJANG UMUR DAN BERBAHAGIA SELALU HENDAKNYA....AMINNNNN...

miemiey said...

selamat hari lahir..solly ye ucapan ni lambat ckit..hehe..pasalnya saya tak sempt nk bca n3 akak...setahun je beza umur kita yee...moga akak dipanjgkan umur ,murah rezeki..dan bahagia selalu...

:: m.u.n.i.r.a :: said...

ohhhh hepi besday :)
still maintain cute cam belasan taun yer...
have a happy sweet day!
n may ur life fill with joy and happiness serta diberkati Allah!
hepi burfday!

MiJa said...

waahhh..ogos is ur birthmonth..

HAPPY BELATED BIRTHDAY to ibuarifa!
semoga semakin happy & dimurahkan rezeki yer..
*sori lmbt wish,laptop aku problem pnjm laptop kawan..ni dh ok blk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...